четвъртък, 17 ноември 2011 г.

Христина Христова хвали НДСВ в Кърджали

Въпреки опитите на ГЕРБ да се афишира като дясноцентристка партия, очевидно е, че тя е просто популистка. Това заяви днес в Кърджали председателят на НДСВ Христина Христова. С местната структура тя обсъди отминалите избори.
Амбицията на царските хора е да привлекат центристките десни партии, за да участват в коалиция в състезанието за следващия парламент. Предлагаме обединение, основано на принципите на либерализма, пазарната икономика, демокрацията, свободата и върховенството на закона, заяви Христова.
Представянето им на избори 2011 не е очакваното, но е сравнително добро, защото са на четвърто място пред партии като СДС, ДСБ, РЗС, „Атака”. Като успех царистите отчитат и представянето на Меглена Кунева на президентските избори, макар и като независим кандидат.
В цялата страна имаме 25 общински кметове, 333 съветници и 70 кметове на села, заяви Христова. Тя даде висока оценка на работата по време на изборите и на структурата в Кърджали. Твърде специфичните условия тук не позволиха по-голям успех, но показаха модел на добро коалиционно партньорство с другите десни партии.

4 коментара:

Анонимен каза...

Резултатът на НДСВ в Кърджали в избори 2011 г. е повече от добър - около 0,1 %. Все пак повече от 0,0%. При такъв резултат в белите държава политиците няма да смеят да се показват по медиите.

Анонимен каза...

В Кърджали НДСВ "показаха модел на добро коалиционно партньорство с другите десни партии". И резултатът го показа - 333 гласа общо. 5 партии в коалиция, или 333/5 = 67 гласа на партия. Тези гласове в коалиция едва стигат да изберат селски кмет. Брабос!

Анонимен каза...

И това ако е резултат! Един сравнително неизвестен кандидат на Атака срещу когото цялото общинско ръководство на Атака- Кърджали и с подкрепата на някой хора от Герб водиха некоректна война, сам и с няколко съмишленици спечели за три седмици многократно повече гласове от именити партии, говори че хората се ориентират вече вярно. Идва времето на читавите хора и не толкова на партиите, и колкото по - скоро се разбере толкоз по- добре за всички ни. .

Анонимен каза...

Браво на НДСВ!Свесни хора има там!А на тези фенове на "читавите хора" ще кажа -Вие май забравяте че навсякъде по света партиите управляват държавата.Добрите личности могат да са само аксесоар но не и нещо повече.Ако искате личности моля-Куба КНДР Венецуела.
А що се отнася до атака-жалко че има още фенове
Но те предизвикват съжаление вече и нищо добро не ги чака в политиката в бъдеще!!!

Публикуване на коментар

Редакцията не носи отговорност за публикуваните от читателите коментари. Коментари, които съдържат нецензурни думи и обиди, които насаждат етническа или религиозна вражда, ще бъдат изтривани!