четвъртък, 17 ноември 2011 г.

Нашият Борис Бисеров рита в националния до 19 години

Юношата Борис Бисеров е един от най-талантливите защитници в родния футбол и има всички качества след време да стигне до националния тим на България. Това каза наскоро бившият спортно-технически директор на „Локомотив” Пловдив Бранко Милованович.
Малцина знаят, че той е роден в Момчилград. Първите стъпки прави в „Арда”. Добрите му изяви са забелязани от тима на „Марица” /Пловдив/ и на 13 години е привлечен да играе там. Година по-късно преминава в детско-юношеската школа на „Локо”.
През това лято, още ненавършил 18 години, е поканен в първия отбор. Заминава на подготовка в Банско, Австрия, Кипър и Гърция, където участва в приятелски мачове с елитни отбори. Подписва първия си професионален договор с „черно-белите”. В последният кръг на „А” група миналата седмица попадна в групата на 18-те футболисти на новия треньор Емил Велев за мача „Локомотив” – „Ботев” /Враца/. През лятото получава също повиквателна за юношеския национален отбор до 19 години, където изиграва две квалификационни срещи срещу Русия и Босна и Херцеговина.  
В интервю за Sporta.BG. com Бисеров казва за себе си, че най-голямото му качество е, че е амбициозен и не се предава лесно.
Бисеров съжалява, че националният отбор до 19 години не е успял да се класира за европейското първенство, но не се срамува от представянето си, особено след победата над Русия. Смята, че в отбора има много добри футболисти и е сигурен, че скоро те ще са гръбнакът на младежкия тим, а по-късно и на мъжкия национален отбор.
Все пак нашето момче, което тепърва очакваме да ни радва с играта си, е оптимист за бъдещето на отбора на „лъвовете”, с подмладяването съставът ще да има успехи. Мечтата на младия талант, набиращ популярност във футболните среди, е да играе на ниво, да печели трофеи и да радва феновете.

Валери НЕДЯЛКОВ

4 коментара:

Анонимен каза...

samo napred,i da ma4ka nared!ot Mom4ilgrad

Анонимен каза...

ooooo, mmmmm...

Анонимен каза...

Браво,Боре!Много успехи!

Анонимен каза...

pojelavam ti uspeh i dobro futbolno razvitie

Публикуване на коментар

Редакцията не носи отговорност за публикуваните от читателите коментари. Коментари, които съдържат нецензурни думи и обиди, които насаждат етническа или религиозна вражда, ще бъдат изтривани!