вторник, 15 ноември 2011 г.

Шофоьр с 48 нарушения на пътя отново спипан с кола

Шофьор с 48 нарушения на пътя, лишен от правоуправление заради изчерпване на всички контролни точки, е открит вчера да управлява автомобил в срока на изтърпяване на наказанието. Лек автомобил “Фолксваген” с водач С.С./35/ е бил спрян за проверка на ул.”Първи май” в Кърджали. Пътните полицаи установили, че шофьорът е лишен от правоуправление през декември миналата година и в срока на изтърпяване на това наказание извършва повторно деянието. Санкцията преди 11 месеца е била наложена заради пълното изчерпване на контролните точки. Допълнителна справка установила, че водачът има извършени 48 нарушения на ЗДвП през последните 12 години и още веднъж е бил лишаван от правоуправление. По случая е образувано досъдебно производство. Наказанието, предвидено в Наказателния кодекс за това деяние, е лишаване от свобода до 2 години.  

1 коментар:

Анонимен каза...

хехе, и кво праим сиа?пускаме го, като сме му взели рушвет от 100 кинта и понеже не знаим кво да праим го оставяме на следващият полицат да си бие тъпата глава и да чуди кво да го прави.
ето нааа!48 пъти е раздавал с логеми шепи на помощоприемателите.

Публикуване на коментар

Редакцията не носи отговорност за публикуваните от читателите коментари. Коментари, които съдържат нецензурни думи и обиди, които насаждат етническа или религиозна вражда, ще бъдат изтривани!