вторник, 25 октомври 2011 г.

В Турция нашенци вярват най-много на „Нов живот”

Снимка на Мехмед Реджеб от изборната нощ бе коментирана безброй пъти в профила на вестника във „Фейсбук

Само за 3 – 4 дни интересът към “Facebook” профила на „Нов живот” се повиши значително. Буквално всеки ден приятелите на вестника се увеличават и вече са около 1500 души. Особено впечатление правят разговорите по чата от наши сънародници от Истанбул и Измир, които твърдят, че за предоставените данни за изборите най-голямо доверие имат на електронната страница на „Нов живот” и на неговия профил във ” Facebook” .

Интересуват се за предварителни данни от гласуването, за това кой печели в отделните общини и как протича вотът в България.

Огромен интерес сред приятелите и читателите предизвика снимката на първа страница на вестника с Хасан Азис в нощта на изборната победа на фоторепортера Мехмед Реджеб. Коментарите не спират и техният брой вече е 72 и продължава да расте.
Общото настроение на хората е, че вотът този път не е бил етнически и Хасан Азис е спечелил изборите и доверието на своите съграждани като личност и като човек, а не като представител на ДПС, тъй като за него са гласували и много българи.


Димитър ПЕТКОВ

1 коментар:

Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.

Публикуване на коментар

Редакцията не носи отговорност за публикуваните от читателите коментари. Коментари, които съдържат нецензурни думи и обиди, които насаждат етническа или религиозна вражда, ще бъдат изтривани!