събота, 3 септември 2011 г.

Турската държавна телевизия игнорира ДПС?

За първи път турска държавна медия дава трибуна на ДПС опозиция

Турската държавна телевизия „ТРТ” игнорира Движението за права и свободи (ДПС). Медията разспространи вчера информация със заглавие „В България турците ще участват в изборите чрез ЕНП”. В материала на телевизията се посочва, че турците живеещи в България ще участват в предстоящите избори у нас с партията на Мария Капон. Турската държавна телевизия цитира Касим Дал, противника на ДПС лидера Ахмед Доган.
„Подехме едно движение за промяна вътре в ДПС. Промяна отгоре на долу, за да махнем тези партийни ръководители, които са работили заедно с тоталитарния режим против народа ни. Не се получи! После започнахме да обикаляме по райони, но изгониха хората от ДПС, само защото са ни поздравили. Точно за това избрахме друг път и решихме да се включим във вота с партия, която досега не е участвала в избори – ЕПН” , каза Дал пред „ТРТ”.
Медийни наблюдатели в Турция и България, напомнят, че досега турската държавна телевизия никога не е давала гласност на ДПС опозицията и посочват, че тази информация на „ТРТ” не е случайна.
Нахит ДОГУ

8 коментара:

Анонимен каза...

Май интересното още предстои.

Анонимен каза...

СТИГА БЕ! ГОЛЕМА РАБОТА ТРТ СЕ ПРАВИ НА УДАРЕНА.

Анонимен каза...

Ами според мен всичко си е по калъпа, както се казва. ТРТ вече е почти превзета от сектата на Гюлен, а между ДПС и тази секта болтовете нещо не пасват. Просто тема за дълбоки ями и информация.

Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.
Анонимен каза...

kOGA LI DPS 6te se useti, 4e nito na turtsi nito na balgari e nujen. Koga li Dogan 6te se ka4i na letya6tata 4iniya i 6te se mahne ot balgarskiyat politi4eski jivot zaedno s 40sette si razboynika, 4e toz izstradal narod 6te se otarve ot tazi golyama napast

Анонимен каза...

На парламентарните избори в България по една турска телевизия имаше проповед да се гласува за ДПС. Аде да не се правим на ощипани! Турция се нацира от кеф, че сме такива будали и има турска етническа партия в България. До 1980 г. е проповядвано в турция за ВЪЗОБНОВЯВАНЕ НА ВЕЛИКА ОСМАНСКА ИМПЕРИЯ.

Анонимен каза...

ЕТО ЗА ТОВА СТАВА ВЪПРОС !

КОГАТО КАСИМ ДАЛ НА МЛАДИ ГОДИНИ ЛЕЖА ПО ЗАТВОРИТЕ В СОФИЯ, ВАРНА, БОБОВ ДОЛ И СТАРА ЗАГОРА ЗА ДА СЪЗДАДЕ ПАРТИЯТА ДПС КЪДЕ БЯХА ТОГАВА ДОНОСНИЦИТЕ ОТ СЕГАШНОТО РЪКОВОДСТВО НА ДПС ХРИСТО БИСЕРОВ,ЙОРДАН ЦОНЕВ,КАМЕН КОСТАДИНОВ, ЮНАЛ ЛЮТВИ,ГЮНАЙ СЕФЕР,РАМАДАН АТАЛАЙ И ДРУГИТЕ МАЗНИЦИ ? ГОТОВИ СА ДА ИЗКЛЮЧАТ ВСИЧКИ ЧЛЕНОВЕ НА ДПС ЗА ТОВА,ЧЕ СИМПАТИЗИРАТ НА КАСИМ ДАЛ САМО И САМО ДА ОСТАНАТ НА КРЕСЛАТА СИ.СТАНАХА АГЕНТИ И ИНФОРМАТОРИ НА ДС И НАРОДНАТА МИЛИЦИЯ И ЗАРАДИ ТЕХНИТЕ ДОНОСИ ПЛАКАХА МНОГО МАЙКИ И ДЕЦА.ТОГАВА БЯХА ЛОЯЛНИ НА НА БКП,А СЕГА СА ЛОЯЛНИ НА ДОГАН.КОЙ ЛИ ЗНАЕ УТРЕ НА КОЙ ЛИ ЩЕ СА ЛОЯЛНИ ТЕЗИ ПОДЛЕЦИ ? СЕГА СА НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ЗАЩИТНИЦИ НА ПРАВАТА И СВОБОДИТЕ НИ.ЛИЦЕМЕРИ И ПОДЛЕЦИ СТЕ ВИЕ ДОНОСНИЦИТЕ УСЕТИХМЕ ВИ ВЕЧЕ И НЯМА ДА МОЖЕ ВЕЧЕ ДА НИ ЛЪЖЕТЕ ПОВЕЧЕ ! Ne mutlu bana Kasim Dalin mucedelesinde benimde bir yerim varsa !

Анонимен каза...

gotveren

Публикуване на коментар

Редакцията не носи отговорност за публикуваните от читателите коментари. Коментари, които съдържат нецензурни думи и обиди, които насаждат етническа или религиозна вражда, ще бъдат изтривани!