петък, 2 септември 2011 г.

Доган яхва АТВ в неделя

Ахмед Доган ще подкара АТВ по време на откриването на офроуд състезанието в Кърджали в неделя, съобщи за „Нов живот” председателят на Крос Клуб Кърджали Кадри Али – Кипара.
Лидерът на ДПС е страстен любител на този вид машини. Мотористи твърдят, че кара много добре. Не е любител, който само се разхожда с атевето, натиска доста здраво газта. С успех би могъл да се мери с професионални състезатели.
 Доган кара АТВ от 2007 г., аз съм го учил, разкри главният организатор на състезанието в Кърджали Тодор Христов. Той е много върл фен на нашия спорт и следи всичките ни прояви. През 2008 г. ни помогна да изградим специалния полигон за АТВ  край Троян.
В офроуд надпреварата щял да се пусне и бившият транспортен министър Александър Цветков с луксозния си джип „Нисан Петрол”.

12 коментара:

Анонимен каза...

Този на Путин ли ще подражава?

Анонимен каза...

Ердоган идва след няколко дни в България и вместо с този доносник пак ще се срещне с Касим Дал ! Защо ли ?
Време е вече това ръководство на ДПС от бивши агенти и доносници на ДС да останат в историята.
Добре,че го има Ердоган.Ако зависи от нашите дупедавци няма отърване от тези доносници.
Ne mutlu bana Kasim Dalin mucedelesinde benimde bir yerim varsa !

Анонимен каза...

göchmen-gurbetchi kazva che kervan gider DOGAN DA DOGUDUU YERE GIDER VE DOGAN GIDEN VE BULGARISTAN TURKLERI HEP BAERABER DEVAM EDER BASHKA TURLU VAH VAH HALERINE BULGARISTAN TURKLERIN HAYALLERINE SUYA DUSHUP KAYIP OLAR GIDER

Анонимен каза...

Касим Дал е по опасен и от Доган!Той ще работи за отдалечаването на българските турци от България и отцепването на територии.

ФЕН НА АХМЕД ДОГАН каза...

Ех, Скъпи ми ефендиАхмед, за мен ти си и си оставаш най големия политик в най новата история на България , но прекали с уискито и си помисли и се изказа неправилно с порциите, като реши, че Б.Борисов ще Ви разчисти оборите /създадените корумпирани министри , кметове, до най ниските ешелон на власта/ и пак ще се върнете на бял кон с прочистени редици и ще лапате до забрава !?!?!?! ДА АМА НЕ , Б.Б се оказа на правилното място в правилното време и ще има и втори мандат, защото се лапа с мярка, СТРОИ СЕ , СЪЗИЖДА СЕ , УСВОЯВАТ СЕ ПАРИ И НЕГОВИЯ АПОГЕЙ ПРЕДСТОИ !!!!!!!!
А ти Ахмед Ефенди , докато им свалиш белите чорапи, тютюневозелените костюмчета, докато наредиш обръчите и СВЪРШИИИИИ !!!!! Държавната ясла приключи и сега ще ни се наложи да ходим на гурбети , а Вие ще си харчите откраднатото , нооо НЯМА КОЙ ДА ГЛАСУВА ВЕЧЕ "ПРАВИЛНО" !!!!
НАРОДА ПРОГЛЕДНА !!! В СЪДНИЯ ДЕН 23.10.11г. ЩЕ СИ ПРОЛИЧИ.................

Анонимен каза...

Доган яхва АТВ в неделя,а в понеделник - МЕТЛАТА!

Анонимен каза...

НА ВНИМАНИЕТО НА КАТ-КЪРДЖАЛИ.ВСИЧКИ КОИТО УПРАВЛЯВАТ МПС-ТА ТРЯБВА ДА СА ТРЕЗВИ !!!

РАЗГНЕВЕН-ПИШЕЩ каза...

АДМИНАААА , КЪДЕ МИ Е КОМЕНТАРА ????????

Анонимен каза...

ДПС СА ЧИСТИ КОМУНИСТИ.ТЕ СА ЯРЪК ПРЕДСТАВИТЕЛ НА ПОСЛЕДНИЯТ,УРОДЛИВ СТАДИЙ НА КОМУНИЗМА-РЕПРЕСИВНАТА СИСТЕМА. ПРИ ТЯХ НЯМА ГЛАСУВАНЕ,САМО СЕ ОФОРМЯТ ПРОТОКОЛИТЕ- 120 % ГЛАСУВАЛИ ЗА ДПС. ПРИ ТАЗИ СИСТЕМА , МАГАРЕ ДА СЛОЖАТ,МАГАРЕ ИЗБИРАТ.

Анонимен каза...

доган добре си кротуваше досега, но изобирте дойдоха и се разшъта защо ли?

Анонимен каза...

Да можеше да се метне и на самолет и да отлетииииии далече,далече ..... през девет земи в десета.

Анонимен каза...

Ахмед Доган ще яхне Бойко и Касим в най скоро времи

Публикуване на коментар

Редакцията не носи отговорност за публикуваните от читателите коментари. Коментари, които съдържат нецензурни думи и обиди, които насаждат етническа или религиозна вражда, ще бъдат изтривани!