понеделник, 14 ноември 2011 г.

Ресми Мурад залага на екипната работа в общината

Кметът на община Ардино Ресми Мурад проведе първа работна среща след изборите с кметовете и кметските наместници от населените места на общината. Присъстваха заместник-кметовете Изет Шабан, Неджми Ходжов и Наско Кичуков и секретарят на общината Кемал Алиев.
Основна тема на срещата бе Бюджет`2012 на община Ардино. В най-близки срокове кметовете на кметства трябва да определят приоритетните нужди и разходи в населените места и да формулират своите искания в предложения, за да бъдат анализирани и прецизирани, като одобрените от тях да намерят място в бюджета за следващата година.
Ресми Мурад насочи вниманието на кметовете и кметските наместници към доброто обслужване на гражданите, разумно оптимизиране на разходите за ел. енергия, вода, телефон и транспорт. Повишаване качеството на административните услуги, събираемостта на местните данъци и такси бяха също важен момент по време на срещата.

4 коментара:

Анонимен каза...

kizilderili.amerikano

Анонимен каза...

То, г-н кмета добре започва мандата си,но има много нагаждачи и лизльовци,които трябва да бъдат изметени с ГОЛЯМАТА метла от Общинска администрация.По бързо метете г-н Мурад,че мого прах имате да чистите..

Анонимен каза...

nneeeeeeeeeeeeeeeeeee,
nema tuk ekip...
ima samo edno miniaturno portret4e na 1 lice....haide izkaraite na tezgqha i drugite i slagaite snimkite tuka....
naroda iska oko da vidi....

Анонимен каза...

Izglejda zlobarite nyamat svar6vane!Bez ekip ni6to ne stava i postignatoto 6te6e da e nevazmojno!Yasno li e?

Публикуване на коментар

Редакцията не носи отговорност за публикуваните от читателите коментари. Коментари, които съдържат нецензурни думи и обиди, които насаждат етническа или религиозна вражда, ще бъдат изтривани!