сряда, 16 ноември 2011 г.

Община Кърджали на дистанционно

Вече четвърта седмица след изборите кметът на Кърджали Хасан Азис го няма зад тази врата в общината. 
18 работни дни община Кърджали кара на автопилот, въпреки че кметът Хасан Азис беше избран от раз още на първия тур. Причината е, че на 27 октомври, денят, в който от Общинската избирателна комисия му връчиха удостоверението за встъпване в длъжност за третия му мандат, от ГЕРБ внесоха в Административния съд жалба, с която оспорват избирането му заради нарушения в изборния ден. От 1 ноември в съда започна ръчно броене на бюлетините, което продължава още. А Хасан Азис като заинтересована страна трябва да присъства.
Няма го във фургона на строежа на парк „Арпезос – Север”. Волю-неволю, зает е с ръчното броене на бюлетини в Административния съд
Общинските дела се движат, доколкото е възможно, от заместниците, независимо, че нямат назначения за новия мандат. Когато трябва да се подпише или съгласува нещо спешно, кметът идва за кратко до общината и веднага се връща в съда. Назначенията на новите зам.-кметове се отлага, когато приключат следизборните драми, които продължават над три седмици.
 Тонка ГОГОВА

10 коментара:

Анонимен каза...

am4i vii i taka si varvite dobre... ikonomisaite go tova pero togaz! 4 godini po 12-13 meseca po 2000 leva...ohoooooooooo i o6te edno fontan4e mojete da si postroite s ikonomiite daje!!!!

Анонимен каза...

gooooooooooooooooolemi maistori stroiteli ste ei, vijda se i na snimkata!!!! i architekturnata vi estetika eheiiiiiiiii!!!!ukrasata v kio6eto, vai, vai...?!?!?!
ha,
na pazara samo naves4e...
a za kmeta ima i steni...i toplo-studeno...
kak taka, djanam?

Анонимен каза...

tonke, ami v drugite stai kakvo se vijda - snimai i tam... klozetite...asansiorite...4akalnite za balgarkite, balgarite i za gostite na grada.....abe ja pusni edin debel album s snimki ot vseka staja tam - s zaspalite ohluvi barabar....da vidim kakav red vi redqt tam dps - nie nali imame prava i svobodi za dostap na info....ili?!?!?!

Анонимен каза...

Цвета така Гради Кърджали, губейки ценно време за работа в полза на гражданите.Щом не са те на власт,пука им за Кърджали,те нека си броят бюлетините, кво им трябва парк, подготовка за зимата и разни такива дреболии.По-важно е прищевките на герберите да се изпълняват.Срамота.Грам достойнство нямат, научете се да губите с достойнство, герберчета.

Анонимен каза...

щото иначе се скъсва да работи .Сън не спи наш Хасанчо

Анонимен каза...

Жален...

Анонимен каза...

Има ли нужда от кмет изобщо, а от толкова заместници? Пари, хвърлени за тоя дето духа.Защо не се пестят данъците ни?

Анонимен каза...

В общината не ходи, но намери време да отиде да се отчете на Ахмед Доган в София. В общината е толкова ниско нивото, че просто нямам думи. Като започнеш от заместник кметовете Кехайова и Бобеков и минеш през директорката на дирекция "Хуманитарни дейности" Ширин Сюлейман, която не знае на кой свят се намира. Да не говорим, че има служители, които като ги попиташ какво работят си поглеждат името и длъжността на баджовете или надписа на вратата. Толкова ниско ниво никога не е имало в общинската администрация!!!

Анонимен каза...

"А Хасан Азис като заинтересована страна трябва да присъства." Ало, питайте като не знаете.
Това не е вярно, не е длъжен да пръсъства.

Анонимен каза...

Та Хасан е избран и не му пука.Каво да кажем за кирковския вечен кандидат и вечно губещ зам.областен,кой никога неможеш да го намериш в кабинета му.Той с какви дела се занимава,каква полза от него.Той който беше до такава степен се запалил да стане кмет,че чак беше загубил представа за човечност.Сега може би се готви за следващите кметски избори само,че от друга партия.ДПС не го огря,като независим несе получи,два пъти от ГЕРБ нищо не се получи.А можеше да имаме кмет от ГЕРБ ако не беше неговата лакомия.Само,че трябваше да бъде друг.Сега на къде г-н Садък?.Строител или ще искаш да станеш лидер на ГЕРБ в Кирково.Ако това стане отбишете партията.Ти просто си никой и недей дапречиш на останалите. объркал представа

Публикуване на коментар

Редакцията не носи отговорност за публикуваните от читателите коментари. Коментари, които съдържат нецензурни думи и обиди, които насаждат етническа или религиозна вражда, ще бъдат изтривани!