понеделник, 21 ноември 2011 г.

Караколева: Кърджалийци потеглят за стачка в София

Минимум 8 автобуса от областта потеглят за София за националната стачка на 30 ноември.  Казвам минимум, защото за столицата ще пътуват хора, които работят във всички сфери на обществения живот.  Каним и граждани, които желаят да дойдат,  да се запишат при нас, за да им осигурим транспорта. Това заяви лидерът на КНСБ в Кърджали Иванка Караколева.
Не сме съгласни с погазването на социалния диалог. Преди година постигнахме споразумение по казусите, които сега се отхвърлят с лека ръка от управляващите. Обобщихме и всички мерки, които трябва да бъдат приложени отстрана на работодатели. Дори отстъпихме на моменти. Виждаме,че това не се зачете. Премиерът мълчи. Симеон Дянков раздава „справедливост”, категорична е Караколева. 
Не можем да се съгласим и с намерението да се спре движението по част от ж.п. линиите. На 24 ноември всички заети наши синдикални членове ще участват в ефективната стачка на железничарите. Този отрасъл се тресе. Не се знае още какво ги чака. Но хората са непримирими,  категорична е синдикалната лидерка.
Тя сподели още, че към национални протести ще се мине и по места, ако на 30 ноември не се постигнат приемливи споразумения. 
Снимка: Петко БОРИСОВ

5 коментара:

Анонимен каза...

Амиииииии Кой ще ти дойде незнам!!!!!!!!!!!!!1

Анонимен каза...

Крайно време беше и българина да се надигне.Да престанем да бъдем послушни овце.Политиците не си знаят парите,а хората нямат какво да ядат,те просто нямат нужда от пенсии и пари от прослужено време.НЕКАДЪРНИЦИ...

Анонимен каза...

Скрий се како.

Анонимен каза...

NESEBOITE BE HORA DO TOGAVA BOIKO PALACINKATA STE SMENI POLITIKATA ASAN GO KAZA

Анонимен каза...

KARA KOLEVA NAUCISI NYAKOI NESTA OT JIVKA KOVACEVA GOLYAMATA LIDERKA KOYATO ZA EDIN LV STANA SOBSTVENIK NA GORUBSO ASAN ZNAE VSICKO

Публикуване на коментар

Редакцията не носи отговорност за публикуваните от читателите коментари. Коментари, които съдържат нецензурни думи и обиди, които насаждат етническа или религиозна вражда, ще бъдат изтривани!