понеделник, 21 ноември 2011 г.

Административният съд: Изборът на Хасан Азис е правилен и законосъобразен

Административният съд  потвърди решението на Общинската избирателна комисия в Кърджали, с което въз основа на получените данни от протоколите на СИК е   обявен за избран  на първи тур  за кмет Хасан Азис, издигнат от ДПС.
Съдът преценява жалбата на политическа партия “ГЕРБ” като неоснователна и недоказана. А обжалваното решение на комисията, с което е обявен за избран за кмет Хасан Азис отразява правилно получения изборен резултат, поради което и се явява правилно и законосъобразно.
 
Решението на Административният съд в Кърджали  подлежи на обжалване с касационна жалба в седемдневен срок от обявяването му пред Върховния административен съд.

 Днес в 15,30 ч. Хасан Азис  влезе в кабинета си .

9 коментара:

Анонимен каза...

Госпожо Караянчева, ЧЕСТИТО!

Анонимен каза...

Ашколсун,Четито!!! И този път хубав екип да си направиш! А, гледам Кехайова не се вижда на снимките, още по-добре! На нея май и хареса да спи в зам.-кметския кабинет, но моля КУЛТУРАТА трябва да се опази от тази жена и най-после в Кърджали нещо да се направи и по този въпрос! Дано, дано, дано до теб г0н Азис засане един експертен екип!

Анонимен каза...

BRAVO GOSPODIN AZIS DOKAZA NA NYAKOI MUTRENTSI CHE V BILGARIYA IMA ZAKONI.USPEH TI POJELAVAME

Анонимен каза...

Uspehti pojelavam

Анонимен каза...

TAYA P.....DASE SKRİYE NYAKIDE İİ..........

Анонимен каза...

bravo na Azis,a koga li Karayan4eva shte pozdravi kmeta :))

Анонимен каза...

Цвето Цвето...

Анонимен каза...

Hasan Azis pobedi GERB no klikata okolo Raif Mustafa kak shte pobedi,otsega natatuk pochva borbata mejdu dvamata

Анонимен каза...

Публикуване на коментар

Редакцията не носи отговорност за публикуваните от читателите коментари. Коментари, които съдържат нецензурни думи и обиди, които насаждат етническа или религиозна вражда, ще бъдат изтривани!