понеделник, 21 ноември 2011 г.

Цвета Караянчева: Не сме доволни от решението на съда

Получихме решението на Административния съд във връзка с нашата жалба за изборите на кмет община Кърджали. Предстои да го обсъдим, да направим анализ на ситуацията и след това да вземем решение дали да го обжалваме във Върховния административен съд.
 Естествено не сме доволни от решението. Още на 1 ноември в първия ден преди да започне заседанието председателстващият делото каза, че не вижда смисъл и знае какъв ще бъде крайният резултат при положение, че той  няма право да взема отношение преди края на делото. 
Имаше определени нарушения, които излязоха при броенето на бюлетините, бяха разпитани и свидетели. На всеки, който следи делото, стана ясно, че наистина има манипулация в изборния процес.

10 коментара:

Анонимен каза...

BEZSRAMNİTSİ HORATA VAŞİTE İZBİRATELİ VİSE SEYAT NA VAS SKRİYSE NYAKIDE İPOVEÇE NESE POKAZVAY BEZSRAMNİTSA TAKAVA.....

Анонимен каза...

Ти не си добре бе,жена.Съдът ли да ти осигури служебна победа, като не ви искат хората.Я си седнете на д.тата, че народа няма какво да яде.

Анонимен каза...

КАК НЕ ВИ Е СРАМ !
По достойно е да поздравиш победителя и да излезнеш с достойнство, но явно тези качества са непознати за Вас!
Жалко, многооооо ЖАЛКОООООООО

Анонимен каза...

Че няма смисъл от по нататъшно протакане на делото, си е от ясно по-ясно, но в случая целта е да се покаже някаква дейност и хъс за борба, с цел началниците от ГЕРБ да я забележат и запомнят, та в идни времена, да си има актив от червени точки.

Анонимен каза...

Уважаема Караянчева,ако глупостта имаше крила,Вие щяхте да летите като гълъбица.Повода за горната сентенция ми е въпроса
парите за загубения съдебен спор, които трябва да платите Ваши лични средства ли ще са,или от моите данъци.

Анонимен каза...

С К А Н Д А Л Н О !!!!!!!!!!!!!!!!

във втория клип, който пускате - виж в дясно
Хасан Азис - кмет на български град говори на турски език !!!

Анонимен каза...

Ako imate malko dostoynstvo i sivest idete i go pozdravete inj. H.Azis Karayan4eva. Tova 6te bide nay dostoynata vi postipka prez zyalata vi politi4eska kariera

Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.
Анонимен каза...

Уважаема Цвета няма справедливост

Анонимен каза...

radvayte se 4e kmeta ni znae pove4e ot 1 ezik,i se primirete ve4e s turskiq ezik i turtsite za6toto dokato ima jivot i tqh 6te gi ima:)

Публикуване на коментар

Редакцията не носи отговорност за публикуваните от читателите коментари. Коментари, които съдържат нецензурни думи и обиди, които насаждат етническа или религиозна вражда, ще бъдат изтривани!