петък, 18 ноември 2011 г.

Иван Халачев: За "Пирин" мачът ще е труден, за нас - не

Отборът на "Арда" се изправя днес срещу водача в класирането на Суперлигата "Пирин Балканстрой" (Разлог). Двубоят е от шестия кръг на първенството, ще се играе в кърджалийската зала "Арпезос" от 18 ч. До момента волейболистите от Разлог нямат загуба, а ето мнението на треньора на Арда Иван Халачев за BGvolleyball.com преди мача.

„За отбора на "Пирин" мачът ще е труден, за нас - не. Съперникът е лидер в класирането, което го задължава. Ние от своя страна ще играем освободено. Това е в наш плюс и ще го използваме максимално. Въпросът е да стане хубав мач. Играем за публиката в Кърджали и искаме феновете да останат удовлетворени. Така, че излизаме с голямо желание и ще се борим докрай. Традиционно всички гостуващи отбори знаят, че винаги ще има битка, когато играем в нашата зала. Тази година всичко е по-различно, първенството е по-слабо и тимовете са с по-изравнени възможности. Това води до интересни мачове и неочаквани развръзки. Ще се постараем да затрудним максимално пиринци, пък ако направим нещо повече, ще е добре дошло за нас"

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Редакцията не носи отговорност за публикуваните от читателите коментари. Коментари, които съдържат нецензурни думи и обиди, които насаждат етническа или религиозна вражда, ще бъдат изтривани!