вторник, 15 ноември 2011 г.

Цветанов: Рашидов нямаше да е никой, ако не беше издигнат от ГЕРБ

Аз съм колективен играч и ценя труда на цялата партия. В. Рашидов нямаше да бъде никой, ако не беше издигнат от ПП ГЕРБ, репликира Цветан Цветанов вчерашно изявление на Рашидов, че той би събрал повече гласов.
В интервю пред ТВ7 с журналиста Николай Бареков за изборите в Кърджали Цветанов обясни, че броенето на бюлетините е било между първия и втория в изборната нощ и резултатите не били окончателни. В началото данните от екзит половете сочели, че кандидатът на ГЕРБ излиза на балотаж с кандидатат на БСП, затова той обявил, че има пробив. Започвайки преди години да прави избори, Цветанов си спомни жестокия натиск, на който били подлагани кандидатите, различни от тези на ДПС. В Кърджалийско сега ГЕРБ има 42 общински съветника, каза той. Това било много яснен знак, особено що се отнася до общини, в които досега ГЕРБ въобще нямали общински съветници..

Още 100 милиона по-малко и РПУ-тата ще затворят кепенци, предупреди Цветанов и напомни, че е било взето и тежко решение за даренията. И каза още, че вече има внесен обвинителен акт срещу Ал. Петров и групата около него

Толкова тежки са проблемите пред държавата, пък вие ме питате за Яне Янев, каза по ТВ 7 вицепремиерът Цв. Цветанов. Имало много спекулации с бюджета на МВР, дори и в предизборната кампания, напомни той. И увери, че сега няма подслушване на журналисти, за разлика от времето на БСП.

Към настоящия момент бюджетът на МВР е най-малкият, по-малък от миналата и от по-миналата година, осведоми Цветанов. Сега бюджетът бил 1 милиард, дефицитът 300 милиона лв. Още 100 милиона по-малко и РПУ-тата ще затворят кепенци, предупреди Цветанов и напомни, че е било взето и тежко решение за даренията, които сега са възможни само от общини и фирми със 100% държавно участие, ЕС и евроатлантическите партньори.

Вече има внесен обвинителен акт срещу Ал. Петров и групата около него, каза Цветанов. Аз не съм емоционален човек, говоря винаги с факти, прибави той и каза, че е трудно да се променя държава, укрепвана 20 години от агентите на ДС. ВИС били към СДС, СИК към БСП, напомни още той

11 коментара:

Анонимен каза...

Ако вежди Рашидов е никой, то Цв. Цв. трябва да е никой на куб.

Анонимен каза...

А ИПОН направо стана основата на ГЕРБ.

Анонимен каза...

може като политик да е нищо,но не може така да се говори за един виден творец!

Анонимен каза...

ИЗВИНЕТЕ ЦВЕТАНОВ ТОЙ ОБИЧА ЦВЕТА.

Анонимен каза...

Г-Н-ЦВЕТАНОВ ВИЕ С МАЛКИЯ ПРЪСТ НА ВЕЖДИТО НЕ МОЖЕ ДА СЕ МЕРИТЕ.ОПИТАЙТЕ НА СЛЕДВАЩИТЕ ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ ОТ КЪРДЖАЛИ.РЕЗУЛТАТА ПАК ЩЕ БЪДЕ -0000.

Анонимен каза...

бойко и цецо искат непрекъснато да повтарят, че тяхната партия е най най.по-тоталитарни и елементарни от бкп през 1960-та година.

Анонимен каза...

Този брокер на имоти какво разбира от партии и политика?Колкото пъти си отвори устата, толкова пъти глупост е изгонорил.

Анонимен каза...

A BE TAPATSI STIGA STE SE ZAQJDALI DPS umrq vece maloumnite ako gi smqtate za kmetove obrazovanite hora sa bezrabotni pak kmetovete na DPS sa s nacalno obrazovanie SRAMOTA!!!!!!!!!!!!!!!!

Анонимен каза...

РАШИДОВ БЕШЕ И Е НЯКОЙ ЗАТОВА ГЕРБ ГО ВКЛЮЧИ В ИГРАТА
И ИЗБИРАТЕЛИТЕ СА "НЯКОИ"ЗАТОВА ПРЕЦЕНЯВАТ КОЙ КОЙ Е

Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.
Анонимен каза...

В.Рашидов винаги е бил и ще остане НЯКОЙ.Може би не от най големите и въпреки това НЯКОЙ...

Публикуване на коментар

Редакцията не носи отговорност за публикуваните от читателите коментари. Коментари, които съдържат нецензурни думи и обиди, които насаждат етническа или религиозна вражда, ще бъдат изтривани!