понеделник, 14 ноември 2011 г.

Караянчева изброи 41 гола за ГЕРБ , Рашидов отчете 0


Мисля, че головете в Кърджали са 41 за ГЕРБ. Така коментира за „Нов живот” областният лидер на партията Цвета Караянчева изявлението на министър Вежди Рашидов, че победата на един отбор се определя от головете, които се вкарват, а за съжаление ГЕРБ в Кърджали имат нула.
В интервю за „БОдилник” по TV7 , министърът на културата заяви, че отговорността за незадоволителния, според него, изборен резултат в Кърджали е на депутата Цвета Караянчева. Рашидов сравни взетите гласове за ГЕРБ на парламентарните избори, когато той бе избран за депутат, и обяви, че сегашните са 0.
Не подмина и напразната еуфория в изборната нощ, когато Цветан Цветанов прибързано обяви, че ГЕРБ отива на балотаж за кмет на Кърджали.

Досега нито една партия, освен ДПС, не е имала свои представители във всички кърджалийски общини, каза по повод интервюто ми Караянчева. В четири от общините след местните избори през 2007 г. ГЕРБ нямат нито един общински съветник. Сега имаме в Джебел – 6, в Ардино – 6, в Момчилград – 4, в Черноочене – двама. В останалите 3 общини сме ги увеличили с 300 %, каза лидерката. Ако това не е добър футболен резултат, кое е?, попита тя.
Не може с лека ръка да се отхвърля труда на толкова много хора. Благодаря на структурите на ГЕРБ, които работиха и през 2009 г. за г-н Рашидов, а през тази година - за кметовете и общинските съветници на ПП ГЕРБ. Защото без структура не може да има партиен живот.

16 коментара:

Анонимен каза...

Таке е госпожо структурите са важни , но истинските а не измислените от теб.

Анонимен каза...

300% от 1 или от 2=?ГЕРБ

Анонимен каза...

ima mnogo raka da celuvate na Ahmed DOGAN za da probiete v oblasta...

Анонимен каза...

Цвете...колко мъка има по тоя свят, Цвете!
Политиката не е точно футбол...и се играе на спечелен мач, а ти си там заради спечеления от Вежди такъв.

Анонимен каза...

... тази жена къде и да се обърне вечно се оправдава .... да голям успех на чернакривата барабар с мюмюн далаверата обещаха дори и по 4 жени... и пак не хвана дикиш... да кажат колко им остана те знаят какво..!!??

Анонимен каза...

karayanceva rasidov e praf s tia vizmojnosti tryabvase da napravite 200 gola 40 gola nese smyatat

Анонимен каза...

за третия коментар какво разбираш ти от политика върви да пасеш овце ахмед доган викаш ама сигурно умираш от глад нали 20 години управляваха те само герб

Анонимен каза...

Тая Караянчева май и се вижда края ! Айде вкъщи и остави терена на Вежди защото иначе няма да остане ГЕРБ в Кърджали ...

Анонимен каза...

Сега отиди г-жо Караянчева да честитиш на инж.Х.Азис за победата. И застани пред медиите и си признай резила.Има много да учиш как се правят избори.

Анонимен каза...

Ей подлоги на ДПС,защо не написахте нищо за проведеното отчетно изборно събрание на ТД"Димитър Маджаров"- гр.Кърджали.Срам и позор за цялата журналистическа гилдия от Кърджали...

Анонимен каза...

КАРАЯНЧЕВА ПЛУС ГОЧЕВА Е РАВНО НА НЕКАДЪРНОСТ КОРУПЦИЯ ШУРОБАДЖАНАЩИНА.ТЕЗИ ЖЕНИ ВРЕДЯТ НА ГЕРБ.

Анонимен каза...

АКО ГЕРБ ИСКА НА ПАРЛАМЕНТАРНИТЕ ИЗБОРИ ДА ВЗЕМЕ ГЛАСОВЕ В КЪРДЖАЛИ -КАРАЯНЧЕВА ,ГОЧЕВА,АЛИКОВ,ТРЯБВА ДА СА ВЪН ОТ ИГРАТА.ХОРАТА ЗАРАДИ ТЯХ НЕ ГЛАСУВАТ ЗА ГЕРБ.

Анонимен каза...

А КЪДЕ ОСТАНА ТОЗИ МЮМЮН ДАЛАВЕРАТА ПЛАСЬОРА НА ЖЕНСКА ПЛЪТ, МОЖЕ БИ СЕГА БРОИ КАКВО Е СПЕЧЕЛИЛ ОТ ИЗБОРИТЕ КАТО ФИНИКИЙСКИ ЗНАЦИ... ТОВА СА ХОРАТА КОИТО ПРЕВЪРНАХА В БАЩИНИЯ ЦЯЛАТА ДЪРЖАВНА МАШИНА В КЪРДЖАЛИЙСКО... ЗАТОВА СА ТАКИВА РЕЗУЛТАТИТЕ ЗА ГЕРБ ИЛИ СЕ ПРЕВЪРНА В ГРОБОКОПАЧА НА ГЕРБ С МНОГОТО ДАЛАВЕРИ РВКЕТ ЗАПЛАХИ И НАСИЛИЕ НАД ЧЕСТНИ И ДОБЛЕСТНИ ХОРА. ТОЙ СИ МИСЛИ ЧЕ ВСЕКИ Е КАТО НЕГО 20 ГОДИНИ В ДПС И ХОП В ГЕРБ ЗАЩОТО ТАМ Е КЕЛЕПИРА...!???

Анонимен каза...

ВЕЖДИ ЗАБРАВИ ДОРИ МАЙКА СИ , КАРАЯНЧЕВА СЪЩО НЕ МУ ОТСТЬПВА.

Анонимен каза...

БЕЗ ВЕЖДИ СТЕ КРЪГЛА НУЛА.... АМА ВСИЧКИ ОТ ГЕРБ

Анонимен каза...

А да попитам тоя ,дето маха Караянчева и Аликов.............предлага ли някой на тяхно място?Щото ...нали се сещате,че ако лидера си хване пътя.....кой ще лидерства?Нещо не ми се вярва някой от вас да иска да е на тяхно място!

Публикуване на коментар

Редакцията не носи отговорност за публикуваните от читателите коментари. Коментари, които съдържат нецензурни думи и обиди, които насаждат етническа или религиозна вражда, ще бъдат изтривани!