петък, 18 ноември 2011 г.

"Терминаторите" от "Арда" нанесоха първа загуба на "Пирин" с 3:2

"Терминаторите" от "Арда" нанесоха първа загуба на лидера "Пирин Балканстрой" с 3:2 (25:27, 25:19, 25:16, 17:25, 15:12) в родната Суперелига. Константин Митев, Невен Нешев и компания изведоха" Арда" до четвърти успех от началото на сезона в препълнената до краен предел зала "Арпезос" в Кърджали.
Повече от 1000 човека препълниха залата и даваха подкрепата си на своите по време на трудния мач. Волейболистите на "Арда" започнаха освободено, нахъсано и още от началото дадоха заявка, че ще използват всяка грешка на противника, за да го изненадат и да се докопат до желания успех. След като за малко не успяха в първата част, в следващите две те направо свалиха пиринци на колене. В герои се превърнаха Константин Митев, който имаше отлични изяви на сервис и Невен Нешев, който бе неспасяем в атака. 
Гостите обаче не се предадоха, намериха сили да се върнат в мача. Волейболистите от Разлог намалиха грешките си, като успяха да спечелят четвъртата част и да докарат мача до тайбрек.
В решителният тайбрек по-устойчиви психически отново бяха домакините. Със сърцата игра в защита и нападение те успяха да надделеят в тежкия двубой, като се поздравят с крайната победа.
Така след 6 поредни победи момчетата на Мирослав Живков от "Пирин" допуснаха и първата си загуба, но въпреки нея остават начело в класирането с 18 точки и мач повече. "Арда" е 4-та с 11 точки.

Снимка: Иван БЪЧВАРОВ, SPORTAL.BG

4 коментара:

Анонимен каза...

Браво на момчетата!!!Успех!!!Заслужават го!!1

Анонимен каза...

bravo arda

Анонимен каза...

браво ! е тва се иска .

Анонимен каза...

E tva e otbora, bravo, a nie publikata bqhme strahotni

Публикуване на коментар

Редакцията не носи отговорност за публикуваните от читателите коментари. Коментари, които съдържат нецензурни думи и обиди, които насаждат етническа или религиозна вражда, ще бъдат изтривани!