събота, 19 ноември 2011 г.

Младата футболна надежда Юсеин Стефанов един от 20-те най-добри

Младата футболна надежда на Кърджали Юсеин Стефанов беше награден като един от 20-те най-добри млади футболисти в Националната програма „Децата и футболът” 2011. Инициативата за връчването на отличията е на Асоциацията на българските футболисти и Coca-Cola, а Юсеин получи трофея лично от ръцете на капитана на ЦСКА Тодор Янчев.
Тържествената церемония по награждаването се проведе на националния стадион „Васил Левски" в столицата.
На събитието са присъствали министърът на физическото възпитание и спорта Свилен Нейков и президентът на Асоциацията на българските футболисти Дончо Донев.
Юсеин е на 13 години и от няколко години играе във футболен клуб „Арда“ под ръководството на треньора Петър Бумбаров. Първите си стъпки като футболист момчето прави в кварталния отбор на „Боровец“.
Националната програма „Децата и футболът" е създадена през 1999 г. и има за цел да насърчи активното занимание със спорт на деца от 10 до 14 години.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Редакцията не носи отговорност за публикуваните от читателите коментари. Коментари, които съдържат нецензурни думи и обиди, които насаждат етническа или религиозна вражда, ще бъдат изтривани!