вторник, 25 октомври 2011 г.

Наш Митко сред най-харесваните ергени

Кърджалиецът Димитър Димитров е сред петимата финалисти в предаването „Фермер търси жена” по Нова телевизия. Той сред най-харесваните ергени, участващи в шоуто. Според едни издания нашето момче е получило най-много писма от почитателки, а според други е на по-задна позиция. Продуцентите на предаването не казват кой фермер колко писма е получил. Техният брой е бил решаващ за изстрелването на петимата на финала.  
Митко е представен от Хасково, защото фермата му за червени калифорнийски червеи за производство на биотор се намира в хасковското село Сусам. Той е най-големият производител на биотор на Балканите. Започна преди няколко години с четири квадратни метра в Кърджали, но заради недостатъчно оборска тор, която червеите преработват в биотор, се прехвърля в Сусам. Като пионер в този бизнес от него са се учили много предприемачи от страната. Неведнъж фермата му е била отворена за обмяна на опит.
36-годишният кърджалиец има също лозя, овощни градини и ферма за кози. Всичко е постигнал сам. Сега мечтата му е да намери голямата любов на живота си, каквато е и целта за участието му в шоуто „Фермер търси жена”. Вече е създал много контакти и вярва, че ще се задоми.
От предаването „Фермер търси жена” са излъчени четири епизода от общо десет. Петият ще бъде показан утре. Митко пази в тайна какво ще се случи, издаде само, че момичетата ще доят кози.
Фермерите показват на дамите, които се борят за техните сърца, че животът на земеделските производители не е лек.
Този четвъртък Митко ще участва в кулинарното шоу на Нова телевизия „Бон Апети” с водещи Лора и Стоян. „Нов живот” научи, че нашият ерген ще сготви боб със саздърма в тиква по авторска рецепта на собственика на механа „Родопчани” в Кърджали Здравко Чивилиев. Ще предложи също вегетарианска шкембе чорба по рецепта на Бахри, собственик на фермата за гъби в Жинзифово, откъдето е взел гъба кладница. Третата гозба пастет от охлюви върху брускети с пармезан ще сготви заедно с водещите. Охлювите са от фермата на Стоян в Жинзифово.
Останалите финалисти в предаването „Фермер търси жена” са Иван от Свищов, Свилен от Разлог, Емил от Велико Търново и Стефан от Монтана.
Валери КОВАЧЕВ

4 коментара:

Анонимен каза...

Успех Мите!

Анонимен каза...

Предаването е режисирано и напудрено.Не реално.

Анонимен каза...

Че кое е реално в тази жалка държава!
Всичко, показвано по медиите е НЕРЕАЛНО и НЕИСТИНСКО! Така че не виждам защо негодувате!

Анонимен каза...

bravo be Dimitre do tam li stigna horata dati tarsqt jena nete lie sram qvno ti ima ne6to 6tom 4aka6 drugi date ojenqt,,,,

Публикуване на коментар

Редакцията не носи отговорност за публикуваните от читателите коментари. Коментари, които съдържат нецензурни думи и обиди, които насаждат етническа или религиозна вражда, ще бъдат изтривани!