сряда, 26 октомври 2011 г.

Видни кърджалийци стягат купон за Димитровден

Днес почти половината българи празнуват именния си ден. Димитър е най-популярното име след Георги. Навремето един немски журналист беше написал, че всеки втори българин се казва или Димитър, или Георги.
За як купон на днешния ден се стягат и доста известни именници от Кърджали.
Безспорно №1 сред тях е бившият зам.-министър на благоустройстовото и сегашен депутат Димчо Михалевски. По всяка вероятност ще посрещна празника си на път. Тези дни съм постоянно в движение. Свети Димитър е покровител и на строителите, макар че тази година не беше много добра за строителството, каза Михалевски. Пожелавам си здраве, останалото все някак си ще се нареди, каза още Михалевски.

В София ще празнува бившият шеф на Областната дирекция на МВР в Кърджали и кандидат за кмет на Ардино Димитър Шереметев. Гордея се с това, че имам страшно много приятели. На имен ден не се кани. Всеки, който ме уважава, е добре дошъл. Моля се на свети Димитър да ме дари с повече вяра в доброто у хората и здраве, естествено.

За повече успехи в кану-каяка ще се помоли и кърджалийският състезател Димитър Иванов. Той ще посреща гости в пернишкото село Брусарци, където живее от две години. Нашият шампион и участник на Олимпиадата в Сидни през 2000 г. в момента е преподавател в Националната спортна академия в София.
  




Елитният ни футболен съдия Димитър Андреев пък си пожелава да не му се налага често да вдига жълти и червени картони на футболистите. Ще празнувам у дома. Вратите ми са отворени за всеки, който ме уважава, казва единственият кърджалийски рефер, който свири мачове в „А” група. Пожелавам си да има по-качествен футбол в България без грубости, казва Митко.



Модераторът на фейсбук страницата на в. „Нов живот” Димитър Петков също очаква приятели да го почетат за празника му. Пожелавам на всички колеги от „Нов живот” да са живи и здрави. 







 
Да има повече реклама в „Нов живот” си пожела колежката от рекламния отдел  Димитрия Дикмева. Както всяка година, първо ще почета празника си с колегите от вестника. След това ще празнувам вкъщи със семейството си. Нищо друго не си пожелавам освен здраве.


 Николай СТОЕВ



3 коментара:

Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.
Анонимен каза...

не се разбира защо Димо е №1 и какво общо има с Димитровден

VIENA каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.

Публикуване на коментар

Редакцията не носи отговорност за публикуваните от читателите коментари. Коментари, които съдържат нецензурни думи и обиди, които насаждат етническа или религиозна вражда, ще бъдат изтривани!