понеделник, 12 септември 2011 г.

Доган „препитва” кандидат-кметове в Сарая

Кандидатите за кметове на ДПС от цялата страна пристигат в централата на партията в София. През първите три дни на тази седмица мераклиите за градоначалници трябва да се явят лично пред Ахмед Доган и чуят неговото "Да" за кампанията.
Те ще ходят и до Сарая на Доган в Бояна, за да бъдат изслушвани от него. В рамките на десетина минути ще трае последното им препитване, преди да станат официалните кандидати на ДПС.
Лично Доган ще обяви окончателно кандидатите за общински кметове. Очаква се това да стане на 14 септември.
Номинациите по общини приключиха и през тази седмица започва процедурата по утвърждаването на листите за общински съветници, уточниха близки до Доган. От ДПС се стягат за тотална инвазия в местните парламенти и затова дори имената на кандидатите за съветници ще минат за одобрение пред лидера на партията.
Предложенията от областните структури идваха през цялото лято след общоселски събрания, но методиката за определяне на кандидатите се оказала твърде бавна. В някои от селата номинираните получавали по равен брой гласове и така се стигнало до вътрешнопартийни балотажи. Насрочвали се нови общоселски събрания и депесарите пускали в импровизирани урни листчета с ръкописно изписани имена на фаворитите си.
"Процедурата се оказа нож с две остриета, защото след прегласуване отпадналите с 2-3 гласа кандидати открито обявяваха, че ако не ги издигнем, ще участват в изборите с друга партия", коментираха депутати. По думите им за читавите мераклии за власт веднага се отваряли избираеми места в общинските листи. Имало и такива, които пристанали на доскорошния втори в ДПС Касим Дал, който ще играе на тези избори с партията на Мария Капон. Приближени до Сокола обаче демонстрират хладнокръвие от "предателите" и изчисляват, че щом на селските балотажи тези кандидати са загубили номинацията, то на изборите просто ще повторят по-слабия си резултат.
Пак през тази седмица ще стане ясна окончателната визия на кампанията за местните избори. Към момента в централата на ДПС са готови само с рекламната поръчка за шапки с емблемата на Движението. Поръчали сме ги от хубава памучна материя с щампата на логото на ДПС, похвалиха се от "Стамболийски" 45.

7 коментара:

Анонимен каза...

Егаси падението ! Мазнят му се на този доносник за да им даде постове.Готови са и краката да му целунат,знаейки,че не ги брои и за хора.Когато Касим Дал им изпрати писмо с всички тези факти замълчаха си за да останат на креслата си.
РАНО ИЛИ КЪСНО КАСИМ ДАЛ ЩЕ Е ЛИДЕР НА ДПС !
Ne mutlu bana Kasim Dalin mucedelesinde benimde bir yerim varsa !

Анонимен каза...

Хей Кукуриго,стига с този Дал.Щом толкова го харесваш вземи си го в къщи.Там му се порадвайте с родата.На нас не ни е нужен.

Анонимен каза...

Това ли трябва да е ДПС ?
-Ахмед Доган, агент Ангелов, Сергей, Сава, Трето у-ние, ОУ-МВР-Варна, ПГУ, от 1974 до 1988 г. -Гюнай Сефер, агент Алиев, МВР-Силистра-ДС, от 1982 до 1983 г. -Лютви Местан, агент Павел, Трето у-ние на ДС, от 1979 г., съдбата на делото е неясна. -Митхат Мехмед Табаков, секретен сътрудник Леонид, ПГУ, от 1985 г. -Рамадан Аталай, агент Вергил, СГУ-ДС, от 1982 г. -Юнал Лютфи (Юнал Саид Лютфиев), секретен сътрудник Мурад и Сидер, РУ-ГЩ, Второ у-ние на Комитет за държавна сигурност...... още още при МВнР, от 1965 г.
РАНО ИЛИ КЪСНО КАСИМ ДАЛ ЩЕ Е ЛИДЕР НА ДПС !
Ne mutlu bana Kasim Dalin mucedelesinde benimde bir yerim varsa !

Анонимен каза...

Тоя папагал дето повтаря Дал и Ne mutlu да не би да е влюбен в този Касимчо

Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.
Анонимен каза...

На този доган му е крайно време да слезе от сцената!Незнам защо продължават да го подкрепят доста като се зная как тормози хората по селата?

Анонимен каза...

iaz neiskam da cuvam za dogan...i za negovite potmazvaci

Публикуване на коментар

Редакцията не носи отговорност за публикуваните от читателите коментари. Коментари, които съдържат нецензурни думи и обиди, които насаждат етническа или религиозна вражда, ще бъдат изтривани!