четвъртък, 1 септември 2011 г.

Приятелите във Фейсбук вдъхновяват „Нов живот”

Само за пет месеца от своето начало, профилът във фейсбук на в.”Нов живот” се сдоби с над 1000 приятели и почитатели. Хората, които са предпочели да ни добавят в социалната мрежа, са културни и интелигентни. Когато се вълнуват от определена новина или репортаж, в техните коментари не срещаме вулгарни думи. Много често се вълнуват и спорят, но го правят толерантно към опонента или провокиралата ги тема.
Нашите приятели са от цял свят, по чата получаваме поздрави от Италия, Норвегия, САЩ, Германия, Куба и още от къде ли не. Често ни насочвате към новини и събития, което ви прави съавтори на „Нов живот”. Горди сме с вас. Приятели във Фейсбук са ни и известни журналисти от националните медии, изтъкнати политици от местната и централната изпълнителната власт, известни писатели, поети и дейци на културата, интелектуалци. Харесват нашата връзка, а понякога дори получаваме предложения за по-успешното развитие на електронната страница, на Фейсбук профила и на изданието като цяло.
Общността около „Нов живот” в интернет определено се вълнува от всичко, което става в Родопите, Кърджали и района.  Сред най-обсъжданите теми напоследък са съдбата на „Водното огледало”, личностите, които се издигат за кандидат кметове, културните прояви, постиженията на местните интелектуалци, усърдието на спортистите.
Хората се интересуват изключително много от екологията, загрижени са за чистотата на Кърджали, за инфраструктурата на района и поминъка на хората по селата.
Нашите приятели във Фейсбук вдъхновяват още повече целия екип на „Нов живот” да работи за един качествен продукт какъвто е вестникът с най-дългогодишна история и най-многобройни читатели в Източните Родопи. Чрез електронната ни страница той вече е достояние до десетки хиляди читатели по цял свят.
Димитър Петков

4 коментара:

Анонимен каза...

Вярвам на "Нов живот" и го чета от години.
Здраве и успехи на екипа!

Анонимен каза...

И в. "Нов живот" вдъхновява приятелите си във Фейсбук. Процеса е двупосочен. Продължавайте в същия дух!!!

Анонимен каза...

Интелигентна медия - интелигентни читатели...

Анонимен каза...

само тези които са ви приятели във фейсбук са интелигентни, а останалите защото не са...кучета ги яли. я бе бунков кажи защо пусна статия, че премиера няма да присъства на първата копка на пътя вчера...защото си професионалист...нищо подобно...

Публикуване на коментар

Редакцията не носи отговорност за публикуваните от читателите коментари. Коментари, които съдържат нецензурни думи и обиди, които насаждат етническа или религиозна вражда, ще бъдат изтривани!