събота, 10 септември 2011 г.

Съвместна операция „Автобус” осъществиха полиция и ДАИ

41 автобуса са били проверени вчера в съвместна операция на полицията и Държавната автомобилна инспекция в Кърджали. Служителите на ДАИ са съставили 2 акта.

16 нарушения са били констатирани при проверки по пътищата на териториите на полицейските управления в Крумовград и Кирково. Проверените автомобили са 97. За нарушенията са съставени 7 акта и 9 фиша.

5 коментара:

Анонимен каза...

po tozi nachin i teroristite ne gi napadat,kakto nashite politsai i DAI djiyi

Анонимен каза...

Не мерите с еднакъв аршин,уважаеми господа!Има разделение на ваши и наши.Това са предпоставки за ПТП.Молим вършете си работата както трябва,безпристрастно,все пак става въпрос за живота и здравето на хората.

Анонимен каза...

Абе за какви актове ,всичко е за формалност,хората си направиха палати от рущвети,обаче и те кихат да са на работа

Анонимен каза...

praviat se proverki no neznam kade.Vijte kakvi razdyhani avtobusi patyvat poliniqta za Mom4ilgrad.Gospoda ot DAI proverete avtobysite po tazi liniq i gi vijte v kakvo sastoqnie sa. Te sa na pove4e ot 25 godini,ili te kihat dobre 4e prodaljavat da patyvat.Ako se napravi edna proverka no takakva kakvato trqbva po tazi liniq 6te ostanat mojebi 1-2 avtobysa.
Predi patyvah vseki den po tazi liniq no se strahyvam za jivota si i si kypih edna evtina kola pone da patyvam spokoino.

Анонимен каза...

Ядът, пият на гърба на превозвачите, за десерт плащат на "токсунчетата" на Здравко Каракехайов. Как къде - в "Плаза", яз."Карамфил" и в още 2-3 заведения във "Възрожденци".Процента на Каракехайов се носи в службата. Това става всеки божи ден.

Публикуване на коментар

Редакцията не носи отговорност за публикуваните от читателите коментари. Коментари, които съдържат нецензурни думи и обиди, които насаждат етническа или религиозна вражда, ще бъдат изтривани!