четвъртък, 1 септември 2011 г.

И случайно Исмаил си поговори с Бойко

След първата копка на пътя за Гърция премиерът Борисов пи кафе в центъра на Кърджали. По това време Исмаил Ахмед, жител на града, минава случайно с внучката край заведението.
Гледам Плевналиев ми маха, разказа Исмаил. И аз му махнах. Обясних на внучката ми, че на масата седят премиерът и двама министри и ги посочих...
И чувам Плевналиев ме вика „Ела”. Тръгнах към тях да видя какво става. Поздравих ги с добре дошли в нашия град.
Похвалих ги, че много добре работят и че следя политиката отблизо. Попитах за моя приятел Вежди Рашидов. Господин Борисов ми отговори, че сега той прави музей и скулптури.
Какво ще кажеш за вашия град, попитал Бойко.
Корумпиран град със стара инфраструктура, останала от комунизма. Болен град е Кърджали. Много работи иска да се направят. Нови хора трябват, нови кметове, отговорил кърджалията.
Тогава Борисов се усмихнал: „Да, знам всичко за Кърджали. Ще се направят много работи за този град, стига да спечелим на изборите.”
Така описа Исмаил пред репортер на „Нов живот” срещата си с премиера.
Наистина се познавам с Вежди Рашидов, казва той и се учудва, че от толкова хора, които са минавали по това време по улицата, големците са заговорили точно него.


Ваня ПЕТРОВА

На снимката:
Бойко Борисов сам си кара джипа по улиците на Кърджали

Снимка: Мехмед РЕДЖЕБ

11 коментара:

Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.
Анонимен каза...

i kade e pil kafe premiera da kaje ismail aga

Анонимен каза...

na vsichki koito pravite reklama na boyko,iskam da vi cherpya po edna goreshta supa da duhate

Анонимен каза...

В Бакарди

Анонимен каза...

Смешни гербери.

Анонимен каза...

ГЕРБ донесе свободата на кърджали !!!!!!!!

Анонимен каза...

Първо, започнете да пишете на кирилица, че най-малкото използването на латинеца е собствено неуважение.
Второ - спомнете си кога премиер и министри са пили кафе спокойно по улиците на Кърджали. Царя и четириокия не разбирахме кога идват и си отиват - голямо уважение към електората.

Анонимен каза...

мвр да нарише акт на премиера, че управлява без обезопасителин колан

Анонимен каза...

Много пъти съм казвал че произволната политика в Родопите е обречен на провал, не може току тъй същите хора които в продължение на десетилетия раздаваха правосъдие сред хората, този мазник лакей и лизач помни ли как ме изгони като куче от пазара за това че не съм бил ДПС и затова съм нямал право да предлагам стоката си... сега пак си ти само че от другата страна на барикадата щял да ме защити как и защо и от кого питам аз стига шарлатанство, а колко си отмъкнал от хората за това че ще ги закараш на хадж в МЕКА кажи си ги да знаят хората с кого си имат работа или още имаш братовчеди в чужбина не устроени на работа нищо покани ги и тях тука балами много и от нищо не чаткат, а ти си мурафетлия в лъжите и измамите пак ще се измъкнеш, а за парите за всички джамии построени когато си бил салтанатлия в главно мюфтюство,,, ти ли си лицето на ГЕРБ ок радваме се, че си показа мръсните ризи ....!

Анонимен каза...

boyko dava obestaniya.no koy mu vyarva.za nego bilgariya e-sofiya,varna,burgas.tova ne mojahte li da go razberete,jalkooooooo

VIENA каза...

Tazi rsbota mi mirishe na priglasena mejdu Vejdito i bash Gerbera a amucata e pionkata deto e gotov za kafe da se prodade.

Публикуване на коментар

Редакцията не носи отговорност за публикуваните от читателите коментари. Коментари, които съдържат нецензурни думи и обиди, които насаждат етническа или религиозна вражда, ще бъдат изтривани!