вторник, 13 септември 2011 г.

Строителството на пътя за Маказа е забавено, призна гръцкият депутат Гиконоглу

Има забавяне в строителството на пътя за Маказа, обяви депутатът от ПАСОК Танасис Гиконоглу, зам.-председател на Парламентарната комисия за приятелство Гърция – България , който е на официално посещение в Смолян. Той изрази надежда пътят да бъде отворен до 2-3 месеца.
„В Гърция също е криза и не можем да осигурим нужните инвестиции в срок, но работим активно за строителството на пътища от гръцка страна”, отбеляза той. Депутатът, който е член на Комисията по външна политика в гръцкия парламент обеща специално внимание към изграждането на пътя от Паранести до Арда и отбеляза, че той може да стане много бързо, стига да няма излишна бюрокрация. „Трябва да вървим напред, защото няма да имаме втори шанс”, категоричен бе той.
Гиконоглу се запозна и с проекта за изграждане на онкоцентър в Смолян, който се финансира от Гръцкия план за развитие на Балканите и даде много добра оценка за него, информира сайтът Смоляннюз.ком.

1 коментар:

Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.

Публикуване на коментар

Редакцията не носи отговорност за публикуваните от читателите коментари. Коментари, които съдържат нецензурни думи и обиди, които насаждат етническа или религиозна вражда, ще бъдат изтривани!