вторник, 13 септември 2011 г.

Турски журналисти се оплакват от Доган

Журналисти от водещи новинарски телевизии и вестници в Турция се оплакват, че лидерът на Движението за права и свободи Ахмед Доган не иска да застане пред тях за интервю.
Политически наблюдатели от сериозните новинарски телевизионни канали в южната ни съседка, между които са NTV, CNN turk, Haber 24, държавната ТРТ и др., казват, че от години отправят искане за интервю с Доган към пресцентъра на ДПС, но получават отказ или въобще не получават някакъв отговор.
Новинарите от Истанбул се питат защо Доган не иска да застане пред камерите им. След като официалното им искане към пресцентъра на партията не се посреща с одобрение, повечето от тях търсят съдействието на българските си колеги или на депутати от партията му, но и това не помага, казват турските журналисти.
Нахит ДОГУ

11 коментара:

Анонимен каза...

АМИ ТРЯБВА ДА СЕ ОБЪРНЕТЕ С ПРАВИЛНОТО ИМЕ НА ЛИДЕРА НА ДПС.ИЗБОР ИМАТЕ;АХМЕД ДОГАН, МЕДИ ДОГАНОВ, САВА , СОКОЛ И Т.Н. А ЩЕ ДАВА ИНТЕВЮ ЛИДЕР НА ДпС !!!

Ахмет Доган - Сава каза...

Аз ще застана пред тях, ама да не задават въпроси, свързани с миналото ми!

Анонимен каза...

Не му стиска на мангала защото ще го направят на пух и прах!

Анонимен каза...

Доган е световен лидер, няма време за журналисти.

Анонимен каза...

Не може да изтрезнее,как да се появи пиян пред камера.Пък си е и един абсолютен пъзльо.

Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.
Анонимен каза...

Neka,neka im otkaje sega,no shte doyde vreme da gi tarsi pod darvo i kamak,obache nikoy nyama da mu obarne vnimanie.Leti si ti sokole, leti visoko, obache vnimavay ga se prizemyavash.

Анонимен каза...

-Ахмед Доган, агент Ангелов, Сергей, Сава, Трето у-ние, ОУ-МВР-Варна, ПГУ, от 1974 до 1988 г. -Гюнай Сефер, агент Алиев, МВР-Силистра-ДС, от 1982 до 1983 г. -Лютви Местан, агент Павел, Трето у-ние на ДС, от 1979 г., съдбата на делото е неясна. -Митхат Мехмед Табаков, секретен сътрудник Леонид, ПГУ, от 1985 г. -Рамадан Аталай, агент Вергил, СГУ-ДС, от 1982 г. -Юнал Лютфи (Юнал Саид Лютфиев), секретен сътрудник Мурад и Сидер, РУ-ГЩ, Второ у-ние на Комитет за държавна сигурност...... още още при МВнР, от 1965 г.

Анонимен каза...

АХМЕД ДУХАН

Viena каза...

Ya si pomislete zashto ne iskat da se sreshnat s lidera na GERB.Lesen otgovor .Nishto ne struva.

Анонимен каза...

beter ol

Публикуване на коментар

Редакцията не носи отговорност за публикуваните от читателите коментари. Коментари, които съдържат нецензурни думи и обиди, които насаждат етническа или религиозна вражда, ще бъдат изтривани!