събота, 10 септември 2011 г.

МВР работи по сигнали за купуване на гласове и в Кърджали

Министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов обяви че няма да допусне на предстоящите избори МВР да бъде замесено в скандали с купуване на гласове. Полицията започва акции срещу лица от престъпния свят, занимаващи се с лихварство, тъй като има информация че именно такива хора осъществяват и контрол върху вота.
В МВР вече има постъпили сигнали, по които се работи, за купуване на гласове. Като критични райони бяха посочени Пловдив, Кърджали, Петрич, Перник, Сандански, Разлог, Созопол и Несебър.
Цветанов изтъкна че в малките населени места купуването на гласове е и много по-лесно. Другата седмица предстои среща между МВР, Прокуратурата и ДАНС за противодействие на контролирания вот. Една порочна практика, която у нас се утвърждава в последните 20 години, но на която трябва да реагира цялото общество.

4 коментара:

Анонимен каза...

Купуването на гласове в Кърджали е начело с кмета хасан азис.На предните избори в апартаминта му на пазара имаше регистрирани около 15 неживеещи в страната.А колко още апартамента има и по колко регистрирани?

Анонимен каза...

a gerb da ne zapravi kak doyde vav Plovdiv pri bratcedite da gi zakupi za izborite za 15 lv. samo DPS DPS vse kradyat vse ima nesto a gerb davidim tezi izbori kak vose pravi...

Анонимен каза...

Gospin ministira da si skisa giza pak ne moe da napravi ni6to spesialno v kardjali pomaski i turski grad na pomasite da ne se nadyava mnogo 6toto istoriyata go pi6e pomak li e za 5 lv prodava ba6ta mayka osobeno jena si a kolkoto do tursite te nikoga nyama da glasuvat za SVETAN I BOYKO 6TOTO SA PALNI BOKLUTSI i ni6to ne napraviha po vreme na svoya mandat za malsinstvata e zabravihme gospoda siganite te sa dps hakraya kato se napravi kalkulasiyata 6te se okaje 4e gerb kvoto otkaradnalo tova e kyara im sled izborite nyama da imat tazi vazmojnost iskam da se podp'6a pod tozi komentar no nov jivot me publikuva samo kato anonimen

Анонимен каза...

Аз съм помакиня и мога да ти дам 100% гаранция, че специално за ДПС не бих гласувала дори и 5 000 лв да ми дадат, а що се отнася до майка и баща явно слабо познаваш помаците за нищо не ги заменяме!Специално за Кърджалийска област, ако всички помаци се осъзнаят и подкрепят ГЕРБ - ДПС е загубен, но жалко, че много от нас /аз и близките ми не сме в това число/ неискат да разберат че ДПС ги тласка към пропастта!
С уважение: Почитател на Бойко Борисов!!!

Публикуване на коментар

Редакцията не носи отговорност за публикуваните от читателите коментари. Коментари, които съдържат нецензурни думи и обиди, които насаждат етническа или религиозна вражда, ще бъдат изтривани!