четвъртък, 1 септември 2011 г.

Предишното правителство ми е оставило за доплащане 25 млн. лв. за Водното огледало


Не мога да не кажа и за това Водното огледало в Кърджали. Не че ми вади очите, но предишното правителство ми е оставило за доплащане 25 млн. лв., с лихвите стават 30 млн. Парите са горе-долу толкова колкото струва пътят, който започваме да строим за 32 млн. лв. Що не си ги платиха? От 8 млн. Водното огледало го направиха за 80 и оставиха задължение, коментира Борисов.
По оперативна програма „Регионално развитие” строим вашите пътища. Три от тях са в Крумовград, в Момчилград и в Чифлик. Те също струват още 30 млн. лв. Подготвяме още един, към прохода -за 10 млн. Всичките пари, които влагаме сега в региона, са около 80 млн. лв., колкото вложиха в прословутото Водно огледало, допълни министър Росен Плевнелиев. И припомни отново, че сегашното правителство е избрало да строи пътища, железопътни линии, инфраструктура, която да ни отпуши към Европа и да развие потенциала на страната ни.
Това е само началото. Ние готвим и други важни проекти за вашия регион - за детски градини, училища, за туризма. Нека да е ясно, когато ви плашат, че полагаме асфалт за сметка на социални програми, това не е вярно. Парите за асфалт са европейски. Те бяха отключени от това правителство, програмирани са и ще създадат перспектива за развитие, поясни Плевнелиев.

9 коментара:

Анонимен каза...

Този път, дето днеска го наченаха и дето бате ви Бойко се пъчи, че бил едва ли не колкото му оставали за Водното огледало да плаща,европейските експерти са го изчислили още при планирането, че струва 32 милиона, ОБАЧЕ ЕВРО!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ха, да ги видим сега тези, дето го "спечелиха" и тези дето ИМ ГО ДАДОХА за 32 млн. ЛЕВА дали ще се справят, дали НЯМА ДА СЕ УВЕЛИЧИ СУМАТА С ОЩЕ ПОНЕ 10 МЛН. ЛЕВА?!!!!!!!Дали няма да излязат непредвидени геоложки проучвания или други пропуски в проекта, за които ще трябва да се доплаща още и още!!!! Имаме вече примери и опит от Магистрала Тракия - ...... Който желае, може да провери в интернет с колко се оскъпи ЕВТИНАТА МАГИСТРАЛА НА БОЙКО!

Анонимен каза...

Абе аре стига сте го плюли човека!!Борисов може да си взема рушветите,но поне прави!!Кой от вашите предишни агенти от ДПС е направил поне една трета от това което направи Борисов за две години????

Анонимен каза...

ПО ОГЛЕДАЛЦЕТО НЯМА ДА МИНАВАМ,НО ПО ТОЗИ ПЪТ АКО ЩЕ И С 20 МИЛИОНА ДА Е ОТГОРЕ,ЩЕ МИНАВАМ ЧЕСТО ЗА РИБОЛОВ В ГЪРЦИЯ.А ЗНАЕТЕ ЛИ,ЧЕ В ГРЪЦКО ИМА ПОСТАВЕНИ ВЕЧЕ ЕДНИ МАЛКИ КАБИНКИ.СЕЩАТЕ СЕ ЗА КАКВО СА....ГЪРЦИТЕ СА ГО ИЗМИСЛИЛИ....

Анонимен каза...

Стига сте дъвкали това "Водно огледало".Може да не е целесъобразно но промени центъра на града към по хубаво.Помните ли,на какво приличаше коритото на Арда преди това?

Анонимен каза...

стига братя сме се кланяли на бсп и дпс

Анонимен каза...

Бойко Борисов лъже като циганин.

Анонимен каза...

stigaste divcili za Vodnoto ogledalo da golyamata glavicka mnoo nesta napravi za BAlgariya za dve godini zatrvori vsicki predpriyatiya zavodi toy mesto da drinka za DPS ili za vodnoto ogledalo govorimi za pitista dato pravil za 32 mln. pak rabotnisite vav pitnoto ne polucavat zaplati ot 3 mesec daaaa gospodin BORISOVVV...

Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.
Анонимен каза...

"По оперативна програма „Регионално развитие” строим ВАШИТЕ пътища ". Това малко не го разбрах . Мисля , че пътищата са държавни .Може би и той работи на обекта.

Публикуване на коментар

Редакцията не носи отговорност за публикуваните от читателите коментари. Коментари, които съдържат нецензурни думи и обиди, които насаждат етническа или религиозна вражда, ще бъдат изтривани!