четвъртък, 1 септември 2011 г.

Премиерът: В бастиона на ДПС какво досега е европейското?


В условията на криза пускаме европейски коридор. Отваряме региона. Пътят за прохода Маказа значи движение на товари, значи бизнес, а и вие можете да пътувате като европейци. Ще направим и околовръстното на Кърджали. В бастиона на ДПС какво досега е европейското? Пуснахме два прохода. Предстои отварянето на третия, при вас. Надявам се повече да не се подвеждате по приказки, като тези – ще дойдем, ще ви излъжем, ще ви прогоним. С тези думи премиерът се обърна към присъстващите. Той поздрави всички мюсюлмани с празника Рамазан байрам, пожела на строителите успех и благодари на отец Боян Саръев за това , че благослови новия път и за мъдрите напътствие да живеем в разбирателство. 
Пред всички, които живеят тук поемам ангажимент, заедно с гръцките ни приятели към 15 октомври да се съберем, за да отпушим през Маказа европейският коридор Хелзинки Арександруполис, обеща регионалният министър Росен Плевнелиев.

Плевнелиев съобщи още, че до 4 месеца ще има готов проект за обиколния път на Кърджали, който също ще започне да се строи.

6 коментара:

Анонимен каза...

ste vidime tezi cetiri mesetsa

Анонимен каза...

i za go 4akam tiya 4 mesetsa....

Анонимен каза...

Къде остана"Гарантирано от ГЕРП"

Анонимен каза...

благодарим на ГЕРБ че ни освободи от бсп и дпс. дишаме свободно !!!!!

Анонимен каза...

blagodarim na golyamata glavicka bezraboticata se uvelici

Анонимен каза...

"24 часа" публикува констатация на румънски вестник: "В България всичко е по-добре". По-ниските такси и данъци, толерантното законодателство и стабилната икономическа политика са козовете, на които българите залагат във "войната" от дистанция с румънците.

"Ходим на почивка на българското крайбрежие, регистрираме си колите там и си местим фирмите в Русе. И по европейски фондове съседите на юг ни изпревариха. "Как успява България да ни задмине почти във всичко?", е зададеният риторичен въпрос, който утвърждава предимствата на страната ни спрямо Румъния.

Публикуване на коментар

Редакцията не носи отговорност за публикуваните от читателите коментари. Коментари, които съдържат нецензурни думи и обиди, които насаждат етническа или религиозна вражда, ще бъдат изтривани!