четвъртък, 25 ноември 2010 г.

Протестират срещу монополите в Кърджали

На 30 ноември кърджалийци ще протестират под надслов  „НЕ на произвола на монополите”. Те ще се съберат в 12 часа пред сградата на EVN на ул. „Ген. Стойчев” 4 в Кърджали. Протестът се организира от Национална гражданска иницитиава „Срещу произвола на монополите” и Гражданско движение ДНЕС в Кърджали.
До момента близо 300 000 души са се включили в националната подписка срещу монополите, в Кърджали също имаше пункт на инициативата. Недоволните от фирмите монополисти дават и предложения как да се подобри обслужването от страна на компаниите. Документът ще бъде внесен през декември в Народното събрание.

1 коментар:

Анонимен каза...

Еи молете се и ВиК да не стане часно че тогава жална ни маика.Няма да е на 8% печалба и водата да струва 1.29 без ддс а часника ще иска минимум 40% пе4алба и вие си сметнете колко ще ви струва водата.И ще си пише по-големи разходи които пак ние трябва да покриваме за несвършена работа.

Публикуване на коментар

Редакцията не носи отговорност за публикуваните от читателите коментари. Коментари, които съдържат нецензурни думи и обиди, които насаждат етническа или религиозна вражда, ще бъдат изтривани!