вторник, 30 ноември 2010 г.

Бави се строителството на Базара в Кърджали

Кметът на общината инж.Хасан Азис се срещна днес със собственици на помещения в бъдещия Базар за промишлени стоки в района на Пазара на производителите в Кърджали. Обсъждано бе забавянето на строителството на базара, съобщиха от пресцентъра.
То не може да продължи, докато не се получи писмено становище за резултатите от проверката на Агенция САПАРД, извършена преди месеци. Известно е, че не са установени нарушения, но това не е потвърдено писмено от агенцията.
Кметът Хасан Азис се ангажира да проведе срещи в София с народните представители от Кърджалийска област и със Светослав Симеонов, изпълнителен директор на   ДФ”Земеделие”, Агенция САПАРД, като поиска по-бързо изготвяне на протокола от проверката.
Пазар на производителите
В срещата със Светослав Симеонов може да участват представители на собствениците на помещения в Базара за промишлени стоки, на „Пазара на производителите” и общинската администрация в Кърджали. Изграждането на базара е с частни средства.

8 коментара:

Анонимен каза...

abe v tva Karddzali nqmate li drugo za pokazvane na pazara - samo kmet li imate? i kakvo ... prodava na pazara - luk i kartofi li, a moje bi raiski qbalki - sega im e sesona?

Анонимен каза...

koga 6te pusnete realni snimki na toq pazar i okolnostite mu otbliso i v detaili, ima li jivi fotografi nabliso ili da vikame ot Smolyan?

Анонимен каза...

Нов живот стига сте ни показвали този некадърник и далавераджия. Той не се сеща да се скрие. Поне вие бъдете в час.

Анонимен каза...

Пазар на "производителите" в Кърджали - снимки - http://pazarkj.com/?pid=15

Анонимен каза...

Ще връща ли така наречения пазар на производителите неправомерно взетите почти пет милиона лева от САПАРД.Ето за това пишете.Защото той си е пазар на прекупвачите.За тези десет милиона лева можеха да се построят поне 6 пазара,ама целта беше комисионните да отидат у семейството на кмета и от там в авоарите на ДПС.Тук има конфликт на интереси за особено големи размери.Защо не пишете за това? А, Нов живот?

Анонимен каза...

Кой е тоя смачкан човек бе?Това кмета на Кърджали ли е?Защо още не е в затвора заедно със Сейфи Неджиб?Десет милиона заем от банката дето жена му от касиерка стана директор,това навсякъде по света е подсъдно.

Анонимен каза...

ХАСАНЕ, ХАСАНЕ ЗА КАКВО ТИ Е ТОЗИ ПАЗАР ХАСАНЕ, НЕ ЛИ СТИГНАХА КОМИСИОННИТЕ.

Анонимен каза...

не ну стигнаха и сега децка градина ще пражи колкото може да лапне и да си ходи

Публикуване на коментар

Редакцията не носи отговорност за публикуваните от читателите коментари. Коментари, които съдържат нецензурни думи и обиди, които насаждат етническа или религиозна вражда, ще бъдат изтривани!