петък, 19 ноември 2010 г.

Родителски протест в Джебел днес


В Джебел днес ще се проведе протест срещу назначаването на нов директор на СОУ „Христо Ботев”. Според предварително подадената информация от организаторите до медиите, протестиращите ще са родители на ученици.
Отворено писмо за предстоящото гражданско недоволство бе изпратено до министъра на образованието Сергей Игнатов, до областния управител Иванка Таушанова и кмета на Джебел Бахри Юмер, до началника на РИО Емилия Владева, както и до отстранената от поста Незиха Хасан и новоназначената Шерифе Исмаил.
Владева и Исмаил са споменати изрично да се чувстват поканени да присъстват на събитието.
В писмото е посочено, че родителите и обществеността искат шефката на Инспектората да им изложи доводите си за смяната на директора, „за да няма съмнения за нерегламентирана дейност”. Незаконосъобразно назначената, по думите им, Шерифе Исмаил е поканена, за да бъдат чути „нейните идеи и виждания, ако има такива”, а отстранената Незиха Хасан, за обсъждане-дебат и „да поясни на аудиторията обстоятелствата за нейното освобождаване”.
Протестът, описан предварително от организаторите като внушителен, ще се състои от 10 до 11 часа. 
НЖ

23 коментара:

Анонимен каза...

PREDLAGAM G-JA NEZIHA HASAN, ZADOCHNICHKATA OT USTREN DA STANE PREZIDENT NA BULGARISTAN,
AKO NE STANE OT UTRE SHTE STACHKUVAM PRED OBSHTINATA,

Анонимен каза...

какво означава това,че не искате нов директор,бе депесари?вие ли го назначавате?и от кога директорите се избират от верните на кмета хора.има ли закони в тази държава?

Анонимен каза...

20 SELSKI KMETA I 20DPS SAVETNIKA BARABAR S CHISTACHITE NA ULICATA SE BYAHA SABRALI NA PROTEST(NERAZRESHEN OT ZAKONA, NO RAZRESHEH OT BARI OMER) I SAMO DETO NE VIKAHA DPS DPS,
SEGA PAK VSICHKO TOVA SHTE GO PREDSTAVYAT KATO PROTEST NA RODITELI,:)))))))))))))

Анонимен каза...

Я който е в Джебел да каже какво стана?Нов живот имате ли човек?Джебелчани ако някой може нека ни осведоми щото ни е интересно.

Анонимен каза...

Щом тая овца Шерифе Исмаил се е съгласила да стане директор зноче е на нивото на всички кадри от ГЕРБ. Тъпа, проста и изобщо нищо по различно от Боко Тиквато, Цецо Мозъка, Цеца К...вата и пр.

Анонимен каза...

Да се нарече Цеца "к..ва" е доста нескопосна и болна мисъл. Интересно тогава как наричате Емел Етем? Ммммм?

Анонимен каза...

Бакито трябва да бъде махнат от политиката най накрая.Вън Бахри Юмер!

Анонимен каза...

a kato se obijdat tolkova hora na k..va, nyakoy zadaval li si e vapros za intimniya jivot na Neziha Hasan, ne che ne se znae ot Djebelcani,

Анонимен каза...

ДР.МЕСТАН=КОМУНИСТ.ДР.НЕЗИХА ХАСАН Е СЕСТРА НА ДЕПУТАТА ОТ ДПС НЕЖМИ АЛИ.ВСИЧКИ КМЕТОВЕ В КЪРДЖАЛИ СА ОБЩИНСКИ ПРЕДСЕДАТЕЛИ НА ДПС.А КМЕТА НА ГР.ДЖЕБЕЛ Е ОБЛАСТЕН ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ДПС.НАПРЕД ДРУГАРИ КОМУНИСТИ=ДЕПЕСАРИ. НЕЩО НОВО ДА ВИЖДАТЕ ???АКО СЕ ПИПНЕ КАДЪР НА ДПС В МОМЕНТ НА КРАЖБА,ТОВА Е ЕТНИЧЕСКИ ПРОБЛЕМ.

Анонимен каза...

AZ SAM TURCHIN OT DJEBEL,
I TARSYA OBYASNENIYA OT LUTVI MESTAN, ZA TOVA ZASHTO VSE OSHTE SE OPITVA DA NI PREDSTAVLYAVA, I PONEJE S GODINI E BIL PRODAJNIK I AGENT V DARJAVNA SIGURNOST, I SNASYAL ZA NAS TURCITE PRED SVOITE RABOTODATELI KOMUNISTI, NE GO LI E SRAM DA SE NAMESVA VAV VSEKI NASH PROBLEM.
OSOBENO KOGATO STAVA VAPROS ZA RELIGIYA, TOY SAMIYA NE E PRAKTIKUVASHT MUSLUMANIN, T.E NE ZNAE DA VZEMA ABDEST I DA SE MOLI DORI, TA SE OPITVA POSTOYANNO DA IZKAZVA SUPER POZNANIYA I MNENIE I PO RELIGIOZNITE VAPROSI.
VSYAKA SEDMICA E NA RAKIYA I MEZE KRAY YAZOVIRCHETO V CELO SLANCHOGLED, KRAY DJEBEL, NA GOSTI NA "DEVEDJI" I SIGURNO SLED TRETATA RAKIYA ZAPOCHVAT DA OBSAJDAT ISTINITE V ISLYAMA.

Анонимен каза...

Какъв протест,какви пет лева бе!Това беше сбирщина на има-няма стотина мъже на пенсионна възраст!Резил!

Анонимен каза...

ДА ВЯХТЕ СЛОЖИЛИ НЕЩО БАРЕМ ПО-СВЯСНО ОТ ТАЗИ ИЗМИСЛЕНА ШЕРИФЕ ИСМАИЛ.ОВЦА ЗА НЕЯ Е СЛАБО КАЗАНО.ТЯ НЕ СТАВА ЗА РЪКОВОДИТЕЛ.ТОВА МОМИЧЕ Е ЕДНА СВЕНЛИВА МОМА ,КОЯТО НЕ ЗНАЕ КЪДЕ СЕ НАМИРА.ЗА ТАЯ ПЪК РАБОТА ...АМА ХИЧ НЕ Я БИВА.ТЯ САМАТА НЕ СЕ ЛИ УСЕЩА ЧЕ Е СМЕШНА И НЕ Я ИСКАТ.КАЖЕТЕ Г-ЖО ИСМАИЛ ИМАТЕ ЛИ ДОСТОЙНСТВО,НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ ЧЕ НЕ ДПС НЕ ВИ ЖЕЛАЕ А УЧЕНИЦИТЕ И ХОРАТА ОТ ГРАДА?

Анонимен каза...

taia e temerut be...takiva unijenia tarpi i se natiska da raboti,dori i da ne ia uvajavat e saglasna=naistina e bez dostoinstvo!!!

Анонимен каза...

А тогава ДПС и собствените и хора турците що я подлагате на тея уважения бе аркадашлар?

Анонимен каза...

zasto ya atakuvate tolkova ,tya e naznacena i tepirva navliza v politikata ,a tezi koito se prenaznacavat ya se ogledayte i vijte horata koito sa na post dori kogato vlasta e smenena ne gi li vijdate tyah takova bezocie moje li ,koyato partiya e na vlast tezi litsemeri sa s tyah -nima te imat dostoynstvo i to kakvo kakiv avtoritet sred horata -tolkova sa jalki vlastolyubivi predateli na partii ,koito gi pravyat direktori ...............................

Анонимен каза...

Моля,ЗАБРАНЕТЕ да се пише на всякакъв друг ЕЗИК освен на БЪЛГАРСКИ!!!БЛАГОДАРЯ.

Анонимен каза...

Точно така-всички бивши депесари/прокудени от ДПС/ сега са гербаджии-това важи за Джебел особено.Там е супер смешна история с гербаджиите-бяха близки и до Бахри Юмер и до Неджми Али .Сега са в първите редици на ГЕРБ в града.Всички ги видяха по Нова телевизия!Смешници!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Анонимен каза...

PREDLAGAM G-JA NEZIHA HASAN, ZADOCHNICHKATA OT USTREN DA STANE PREZIDENT NA BULGARISTAN,
AKO NE STANE OT UTRE SHTE STACHKUVAM PRED OBSHTINATA,

Анонимен каза...

Smeshna Rabota S Nqkolko Pensioneri bili sa roditeli na Ucashti Deca
Protest S decata na savetnitcite Tova e PoloJenieto za Tiq Koito Se Interesuvat
Izobshto ZaShto Zabirkvat Celiq Grad Kogo Go Interesuva KOq E Direktorkata I Koq Shte BAde Osven TIq Deto Imat Interes...
I Q Stiga S Toq Etnicheski Konvlikt Veche Vse Go Zabirkvat Navsqkade Horata Si imat Sobstveni Problemi Za Bita si Za izhranvaneto si de shte mislqt Takiva izmisleni neshta.Da vzemat da Opravqt Grada Da Se Grijat Za problemite ZA nujdite vmesto da gubqt vreme Za takiva Edinichni Sluchai!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Анонимен каза...

Когато братя Българи си извоювате правото да има клавиатура на Български тогава всички ние Турци ще пишем на Кирилица

Анонимен каза...

Щом тая овца Шерифе Исмаил се е съгласила да стане директор зноче е на нивото на всички кадри от ГЕРБ. Тъпа, проста и изобщо нищо по различно от Боко Тиквато, Цецо Мозъка, Цеца К...вата и пр.

Анонимен каза...

A VIJ OSHTE PO YASNO KAKVA BILA RABOTATA ZNACHI,
DAJE I SCHETOVODSTVOTO NA UCHILISHTETO BILO V OBSHTINATA V DJEBEL I SE VODELO OT OBSHTINATA,
PARADOKSALNO E SCHETOVODSTVOTO NA EDNO DARJAVNO OBRAZOVATELNO UCHREJDENIE DA SE VODI OT MESTNATA VLAST, DEMEK NAKRAYA SHTE LASNE GOLATA ISTINA I ZDRAVOTO IZTOCHVANE NA FINANSI OT DARJAVATA CHREZ FIRMI NA OBSHTINA DJEBEL.
A SHTO SE OTNASYA DO LYUBOVNIYA TRIAGALNIK KAZVAT CHE E BIL MEJDU OBSHTINSKIYA KMET BAHRI YUMER, NEZIHA HASAN I MAJA I.

Анонимен каза...

........и т.н. и т.н. Бахри пияницата, Юсенката крадльото, Лютви ДСагентчето, аМЕТ МАНГАЛ ГИБИ и т.н. и т.н..........

Публикуване на коментар

Редакцията не носи отговорност за публикуваните от читателите коментари. Коментари, които съдържат нецензурни думи и обиди, които насаждат етническа или религиозна вражда, ще бъдат изтривани!