петък, 19 ноември 2010 г.

Полицейска хроника


Ардино. За извършен грабеж е приключено досъдебно производство от РУ-Ардино и материалите са изпратени с мнение срещу К.Т./55/ да бъде повдигнато обвинение пред съд.  Престъплението бе извършено в ардинското село Чернигово. Потърпевшият е 85-годишен, срещу когото е била употребена физическа сила в дома му и са били отнети 220 лв.
53-годишен е подал жалба, че пред заседателна зала в съда в Ардино е бил ударен в лицето от 43-годишен, с който имали съдебен спор. Проверката по случая е за хулиганство.
Кърджали. Фалшив сигнал е бил подаден на тел.166 на 16 ноември в 1,50 часа. Мъжки глас е съобщил за скандал в село Кобиляне, но изпратеният автопатрул е установил, че такова произшествие няма. По случая се извършва проверка за подадена заблуждаваща информация. Издирва се авторът на съобщението.
ПТП. Две са пътните произшествия вчера на територията на областта. Няма пострадали. В резултат на нарушена дистанция “Ситроен” ,управляван от И.С./28/, е ударил движещ се пред него автомобил “КИА”, чийто водач намалявал скоростта, за да изчака червен сигнал на светофарната уредба на бул.”Христо Ботев” в Кърджали. При движение с несъобразена скорост на мокър асфалт “Опел” с водач А.В./20/ се е завъртял и е ударил движещ се след него “Сеат”. Произшествието е станало в района на село Кобиляне. Алкохолните проби на шофьорите и от двете катастрофи са отрицателни. На виновните са съставени актове.
Аварийно-спасителни дейности. Сигнал за закъсала товарна кола по пътя за село Енчец е подаден вчера на тел 112 в 15,08 часа. Спасителен екип на Гражданска защита е изтеглил автомобила.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Редакцията не носи отговорност за публикуваните от читателите коментари. Коментари, които съдържат нецензурни думи и обиди, които насаждат етническа или религиозна вражда, ще бъдат изтривани!