неделя, 21 август 2011 г.

Чужди наблюдатели идват в Кърджали за изборите

Организацията за сигурност и сътрудничество в Европа (ОССЕ) ще изпрати международни наблюдатели на президентските и местните избори у нас, които ще се проведат на 23 октомври т.г.,
Членове от екипа им, които ще пристигнат в България, в изборния ден ще посетят различни градове между, които е и Кърджали. От доклада на ОССЕ, където се съобщава, че ще следят изборите у нас, не става ясно колко наблюдатели ще дойдат в Кърджали.
В доклада на международната организация се посочва, че чуждестранните надзорници ще обърнат специално внимание на агитацията и изборите в районите с малцинства. За това те са били посъветвани при срещите у нас с хора от различни сфери.
Представителите на ОССЕ, които гостуваха у нас от 18 до 21 юли т.г., разговаряха с членове на партиите ГЕРБ, “Коалиция за България”, ДСБ, “Атака”, РЗС и ДПС и др, със служители на Министерството на външните работи, ЦИК и институт “Отворено общество”, 

Нахит ДОГУ

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Редакцията не носи отговорност за публикуваните от читателите коментари. Коментари, които съдържат нецензурни думи и обиди, които насаждат етническа или религиозна вражда, ще бъдат изтривани!