сряда, 23 ноември 2011 г.

"Роувър" блъсна теле на спирка "Джебел"

Три са пътните произшествия, станали  вчера на територията на област Кърджали. Автомобил “Роувър”, управляван  от  Е.Е./33/,  е блъснал безнадзорно теле, излязло на пътя в района на спирка “Джебел” снощи около 20,30 часа. Животното е загинало. Алкохолната проба на шофьора е отрицателна. Полицията е установила , че собственик на животното е 54-годишен жител на село Груево, на който е съставен акт. 
След отнето предимство лек автомобил “Сеат”, управляван от В.Р./24/, блъснал “Фолксваген” в Кърджали. Нанесени са материални щети. Алкохолните проби на шофьорите са отрицателни. На виновния е съставен акт. 
При движение с несъобразена скорост в района на село Паничково лек автомобил “Пежо” с водач Г.Н./24/ се е блъснал в еластична предпазна ограда. Тестът за алкохол на шофьора е отрицателен. Съставен му е акт.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Редакцията не носи отговорност за публикуваните от читателите коментари. Коментари, които съдържат нецензурни думи и обиди, които насаждат етническа или религиозна вражда, ще бъдат изтривани!