понеделник, 14 ноември 2011 г.

Рашидов: Имаме 0 в мача в Кърджали

В Кърджали обаче в мача имаме 0, констатира министърът. Бойко Борисов обаче показал, че може да се правят избори и да се печелят президентски избори без помощта на ДПС и този факт бил знаков.

Без ДПС може, ако българите се консолидират в националната кауза, обяви по ТВ 7 министърът на културата Вежди Рашидов. Крайно време е България да стане една монолитна държава, в която всички граждани се чувстват български, като всеки има свещеното право да избере своята религия и етнос, каза той.

За изборните резултати на ГЕРБ в Кърджали, Рашидов добави, че амбициите не винаги водят до положителни резултати. Има си партия и тя трябва да си анализира изборите. Аз съм си от Кърджали, добре познавам технологията на Доган и когато участвах през 2009 г. в изборната надпревара за депутат, срещу танковата бригада се изправих с един „Калашников” като приложих същата бойна техника, която Доган прилага там. Там въобще не играеха роля автобусите, те бяха само алиби за предишните гласувания.

За мен е по-важно, че в един мач не е хубаво да се успокояваме и да казваме колко красиво се тича по терена, защото победата на един отбор се определя от головете, които се вкарват. За съжаление в Кърджали имаме 0, констатира Рашидов. За първи път Бойко Борисов показал, че може да се правят избори и да се печелят президентски избори без помощта на ДПС и този факт е знаков, заключи министърът.

6 коментара:

Анонимен каза...

Браво, Вежди! Една умна мъжка приказка!Ръководството на ГЕРБ в Кърджали е неопитно,безпомощно и неграмотно.Те виждат в хората само избиратели.Държат се по-лошо от някогашните комсомолски секретарки.Не могат да убедят никого.Крайно време е централното ръководство на ГЕРБ да тегли чертата и да напише резултата.

Анонимен каза...

След като сте от Кърджали , колко и кога посещавате града , и общувате с близки и познати - с простия народ за да разберете техните настроения и мисли , относно етническа и партийна принадлежност . Колко пъти лично се качихте към кв.Боровец за да чуете с ушите си ? За да видите с очите си ?????????????? Моите уважения !!!!!!!!

Анонимен каза...

Като си от Кърдхали на колко кърджалиици си помогнал - посочи най-напред някой от твоя кръг / художници , скулптори , литератори , артисти / !

Анонимен каза...

kakvo da vi kaja g-n Rachidov Gerp mnogo se izloji oblasnata uprava e ravno na edna goliyma nula s drebni problemi nemoje da rechi kakvo ostava za drugite problemi i otgore na tova kazvat koy vi e kazal da glasuvate za promiyna kak da potkrepim

Анонимен каза...

БРАВО ВЕЖДИ САМО ТАКА ТРЯБВА НАЙ СЕТНЕ НЯКОЙ ДА И ТЪРСИ СМЕТКА ЗА ВСИЧКИТЕ ЗУЛУМИ КОИТО СТОРИ В ОБЛАСТТА.... БАРАБАР СЪС ЦЯЛАТА СВИТА.!!??

Анонимен каза...

чбягай отом бе въшкар, и турците не те искат ти се натискаш за българите

Публикуване на коментар

Редакцията не носи отговорност за публикуваните от читателите коментари. Коментари, които съдържат нецензурни думи и обиди, които насаждат етническа или религиозна вражда, ще бъдат изтривани!