понеделник, 24 октомври 2011 г.

Стефан Танев и Диана Овчарова на балотаж в Ивайловград

Стефан Танев, кандидатът за кмет на община Ивайловград от БСП /Общинска левица/ и кандидатът на ГЕРБ Диана Овчарова отиват на балотаж в неделя. Танев спечели 37.30% от гласовете, а Овчарова - 34.96%.
Третият претендент Стефан Цветков от коалиция „За Ивайловград” получи 22,74. % от гласовете, четвърти е Иван Боботилов от ВМРО – 4,99 на сто.
Гласовете за Общинския съвет си разпределят ГЕРБ - 26.33%, Общинска левица - 25.04%, КП "ЗА ИВАЙЛОВГРАД" - 15.47%, ДПС - 8.87%, ПП „ОБЕДИНЕНА СОЦИАЛДЕМОКРАЦИЯ" - 7.09%, ВМРО - 5.03%, ПП „ОБЕДИНЕНИЕ ДОСТОЙНА БЪЛГАРИЯ” - 3.08%, ПП „ЕДИННА НАРОДНА ПАРТИЯ” - 2.99%, ПП "ОБЕДИНЕН БЛОК НА ТРУДА Българските лейбъристи" - 1.89%, ПП "РЕД, ЗАКОННОСТ И СПРАВЕДЛИВОСТ" - 1.21%, ПП „ПАРТИЯ НА ЗЕЛЕНИТЕ” - 1.17%.
Под един процент събират „АТАКА", БЪЛГАРСКИ ЗЕМЕДЕЛСКИ НАРОДЕН СЪЮЗ”, „ВОТ КОНСЕРВАТОРИ”.
За кмет на Белополци е избран единственият претендент от ДПС - Шюкрие Реджеб Исмаил.
В Гугутка на балотаж отиват Зекирия Хасан Емин от ПП "ГЕРБ"с 41.03% и Съби Альошев Башев от КП "ЗА ИВАЙЛОВГРАД" – с 35.04% от гласовете.
Кмет на Планинец е Шенол Басри Юмер от ДПС.
В Железино ще избират в неделя между претендентите от ГЕРБ Димитър Тодоров Деведжиев с 31.48% от гласовете и Мехмедали Бекир Садула от ДПС , получил на първия тур 43.83% от гласовете.
За кмет на Свирачи е избрана Тянка Димитрова Пехливанова от КП "ОБЩИНСКА ЛЕВИЦА" с 67.15% от гласовете.

4 коментара:

Анонимен каза...

ГЕРБ налага с огън меч тая Дияна.Те първи ще разберат, че от нея нищо не става.Защо не я осъдиха за разхищение на голямата сума пари от читалищата? Баба Будинка и тя вместо да си стои до огнището и да плете терлици, взела че обърнала резбата - станала гербаджийка на стари години.Господ забавя, но не забравя.Тия двете са толкова жалки и смешни, че заслужават само подигравки.

Анонимен каза...

Мдааа,баба Будинка не ще да плете терлици, предпочита да плете интриги.

Анонимен каза...

А отгоре на всичко и Данчо Йорданов приютила у тях. Още едн мошеник който избяга от Карджали като завлече сумати хора и сега продължава да завлича и другаде. Ако стане тя кмет на Ивайловград града ще стане на мошениците. Внимавайте за кого ще гласуваме събота.

Анонимен каза...

тва в Ивайловград има ли толкоз население за толкоз много партии? :))

Публикуване на коментар

Редакцията не носи отговорност за публикуваните от читателите коментари. Коментари, които съдържат нецензурни думи и обиди, които насаждат етническа или религиозна вражда, ще бъдат изтривани!