понеделник, 24 октомври 2011 г.

Милко Багдасаров: Промяната, която искаха кърджалийци, не се състоя

Това, което желаеха по-голямата част от кърджалийци – промяната, не се състоя. Досегашният кмет Хасан Азис спечели изборите. Можем да кажем, че ДПС като партия,  е сериозна машина за правене на избори, каза преди минути кандидатът за кмет от БСП Милко Багдасаров на първата следизборна пресконференция на партията.
Моето удовлетворението в чисто личен план е това, че в град Кърджали резултатът за кмет на Милко Багдасаров е по-голям, отколкото резултатите на Илия Илиев и Хасан Азис. Това е една категорична удовлетвореност, защото смятам, че потенциалът на община Кърджали се намира в град Кърджали. 
Ваня ПЕТРОВА
Снимка: Петко БОРИСОВ

20 коментара:

Анонимен каза...

"Гладна кокошка - просо сънува!", че и Милко - кметско място!

Анонимен каза...

Предател на Българите.Заедно с поп Кръстьо

Анонимен каза...

ШАМАР ЗА ГЕРБ В КЪРДЖАЛИ

Анонимен каза...

Хасан азис ще е кмет на кърджали докато умре кво очаквате като сме в турски граддддддддддд

Анонимен каза...

А бе, Милко, ти не се състезаваше, ти само присъстваше.Какво се правиш на улав?

Анонимен каза...

Цяла България знае че ДПС и БСП са заедно, защо се кандидатира да разцепиш ВОТА ли.

Анонимен каза...

Социалистите в Кърджали трябва да си зададат въпроса - такъв областен председател ли трябва да имат. Въпреки вярата на хората от 20 години Багдасаров не е спечелил нито един избор. Провал след провал. И все други са му виновни. Сега е виновен слабия кандидат на ГЕРБ който не му импонирал и н вдигал високо топката,виновно е и ДПС което е машина за избори, Движението за социален хуманизъм, социалдемократите, Тракийската организация, виновни са българомохамеданите и така нататък. Винаги има някой виновен но не той, Милан Миланов, Назмито и шайката интриганти, която реди пасиансите в града

Анонимен каза...

АБЕ ХОРА,ТОЛКОВА БЕШЕ ПРОСТО: ЗАЩО МИЛКО СЕ КАНДИДАТИРА? ЗАЩО ОТЦЕПИ ГЛАСОВЕ?
ЗАЩО АТАКА, РЗС и други издигнаха кандидати?
НЕ ВИ УВРЯХА ТЪПИТЕ ТИКВИ - Е ТАКА ЩЕ Е ТОГАВА!
ТРЯБВАШЕ ДА СЕ СПОРАЗУМЕЕТЕ ЗА КЪРДЖАЛИ!!!!!!!
НО НЕ БИ ОТНОВО - ТЪПИ И ЖАДНИ ЗА ВЛАСТ ПРОСТАЦИ!

Анонимен каза...

МИЛКО, ТИ ДОКАЗА КАТЕГОРИЧНО, ЧЕ Е ВРЕМЕ ДА СИ ХОДИШ! ДОКОГА ЩЕ ПРОВАЛЯШ ИЗБОРИТЕ И ПАРТИЯТА СИ?

Анонимен каза...

Автобусите от Турция ги нямаше с които се оправдаваше Багдасаров и пак спечели ДПС. По добре повече да не се кандидатира.

Анонимен каза...

ЦИРКАДЖИЯ

Анонимен каза...

Ако БСП искаше да спечели в Кърджали, трябваше да излезе с кандидат на кмет различен от Багдасаров. Как пък за толкова избори все с това име. И все по-слаби резултати. Фокусите листата също не доведоха до нищо. На предните избори в коалиция с Атака, и четири години безлично присъствие в Общинския съвет, сега сами -но със съветници като за пенсионерски клуб. Милко, милко, съвсем я затри БСП в Кърджали. А как ще работиш в общината като заявяваш, че потенциалът е само в града, пълно недоразумение. Не за ДПС, за ГЕРБ работи твоята теза, трябва да ти се кланят всеки ден тези некадърници и смешният им кандидат за кмет.

Анонимен каза...

Милко време ти е да си събираш багажчето и да си ходиш в Пловдив!! Достатъчно поразии направи за кърджали - съсипа едно прекрасно училище каквото беше Славейков и сега там учат само турчетата на твоите коалиционни партньри, съсипа волейбола с най-лошите резултати в последните години, съсипа и партията която винаги преди теб е имала по-добри резултати, че дори и двама депутати!! Отивай да си правиш далаверките другъде!!

Анонимен каза...

Ако всички останали гласуваха за един,освен за Х.Азис,процентите срещу него щяха да преобладават.

Анонимен каза...

Багдасаров - вън!

Анонимен каза...

GOSPODIN BAGDASAROV GLEDAY SI U4ILI6TETO MOJE DA OSTANE6 I BEZ NEGO STIGA SI SE IZLAGAL ISTINATA SI E ISTINA

Анонимен каза...

Багдасаров е един нов герой от редицата на националните предатели. Един много много комерсионален политик ,безсрамен алчен и продажен.
Пример за всички негови ученици какви не трябва да бъдат .
Вижте семейството му , синът му, прикриван години наред от началничци в МВР назначени от БСП.
СРАМ си Багдасаров, СРАМ.
БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ

Анонимен каза...

Ot BSP trbvashe da izleze Kodjamanov

Анонимен каза...

Тезата с отказването е най-голямата глупост на света, която само местните герберски кратуни могат да родят. Подчертавам местните! Купете си елка и смятайте. Общият резултат на БСП и ГЕРБ е с повече от 5000 под този на Хасан. Единна кандидатура би взела максимум 2/3 от тези гласове. А при хипотеза такава кандидатура да е нечленоразделния Илиев - значително по-малко. Да, Илиев е слаб кандидат, но яхнал вълната на актуалната политическа ситуация в страната, плюс купените гласове от циганската махала, успя да мобилизира на максимум български вот. Багдасаров е традиционно силна кандидатура и със сигурност единствения в БСП, който може да изкарва с 3000 гласа повече от собствената си партия и листа. За съжаление, очевидно това е таванът, който българските партии могат да постигнат в Кърджали. И ще става все по-зле.

Анонимен каза...

BAGDASAROV ŞTO ETOLKOVO VREDEN ÇOVEK ZA KIRDJALİ ZAŞTOGO TIRPİTE OŞTE NYAMALİ NYAKOY ROM DAYTE NYAKOY LEV İ BEZ NEGOOOOOOO

Публикуване на коментар

Редакцията не носи отговорност за публикуваните от читателите коментари. Коментари, които съдържат нецензурни думи и обиди, които насаждат етническа или религиозна вражда, ще бъдат изтривани!