неделя, 23 октомври 2011 г.

Бахри Юмер е кмет на Джебел отново

Бахри Юмер отново печели изборите в община Джебел. За него са гласували над 70% от избирателите в общината. В 19 от селата кметовете също са от ДПС.  Единствено в село  Слънчоглед ще има балотаж.
От  21 членове на Общинския  съвет между 15 и 17 съветници ще бъдат от ДПС.

2 коментара:

Анонимен каза...

dragi sanarodnici! 50% ot naselenieto v o6tina djebel e nedostata4no negramotno 20% SA ENI4ARI NA DPS.PRAVAT TIQ 70%.POBEDATA E TAKAVA.NO KADE SA NA6TE GRAMOTNITE? NESAM PREVARJENIK NO VSE PAK 4ESTITO

Анонимен каза...

Кой най-накрая ще махне тази бариера? Тези се мислят за царе! Наистина повечето, които са гласували са възрастни и неграмотни! Тези от ДПС само ги манипулират, лъжат и мамят... плашат хората, един вид си купуват гласовете, но без пари! Не съм привърженик на която и да е партия, но вече искам промяна... Вече от 5-6 години живея в по-голям град и сигурно докато не ми се наложи няма да се върна, няма за какво.... но поне като идвам на гости да се чувствам добре в моя град! Хора, осъзнайте се, тези само ви манипулират!

Публикуване на коментар

Редакцията не носи отговорност за публикуваните от читателите коментари. Коментари, които съдържат нецензурни думи и обиди, които насаждат етническа или религиозна вражда, ще бъдат изтривани!