сряда, 26 октомври 2011 г.

Азис не се отказва от шарения етнически екип

Съществуващият два мандата така наречен шарен екип или етнически модел в управлението на община Кърджали ще се запази и при третия мандат на Хасан Азис, стана ясно на пресконференцията днес. На упреците, че етническият модел в управлението не работи добре, Азис отговори, че като е етнически, не значи, че не е експертен.
Когато един модел е работил през последните два мандата и да се случи трети последователен мандат, това означава, че този модел наистина е ефективен, отговори на критиките на журналистите Азис.
Той обясни, че представителите на различните етноси присъстват по друг признак, но оценката за работата се дава от гледна точка на тяхната дейност.
Друг е въпросът по отношение на хората, които попадат в този модел. Защото в настоящия модел, ако имаме претенции към всеки един в ръководството на общината, тук вече подходът ни ще бъде експертен, добави още Азис. Той подчерта, че ако даден представител не може да се представи професионално, това не означава, че моделът не работи.
Според Азис разширяването на състава на зам.-кметовете може да даде по-добро представителство в управлението на общината.

11 коментара:

Анонимен каза...

Изобщо не разбрах какво иска да каже Хасан Азис - хем имало етнически модел, хем хората не били отговорни за етническия модел.

Анонимен каза...

А аз разбрах. Моделът на управление е експертен, а експертите са представители на различни общности. С един куршум - два заека.

Анонимен каза...

Защо всички служители в общински администрации са членове на ДПС, има много ценни кадри и от другите партии но изобщо не им се дава шанс. За ДПС не е важно за тях да работят хора които наистина искат и могат да направят нещо за града, общината, областта, а предпочитате марионетки които да не ви се противопоставяти да не ви пречат да крадете колкото се може повече. Вие принуждавате хората да гласуват за Вас. В противен случай ги заплашвате, че ще останат без работа. Това представлява ДПС. Но нали са наивни тези които уж Ви подкрепят и си мислят че нямат друг избор.

Анонимен каза...

Най важното е, че се върши работа! Ако това не е достатъчно, то какво повече от това?!

Анонимен каза...

g-n azis vzemete me za shofyor!

Анонимен каза...

А МЕН ДА ВИ ПРАВЯ КАФЕТО...

Анонимен каза...

той нали си има шофьор

Анонимен каза...

Ако Елисавета Кехайова беше назначена в "шарения" екип като експерт, значи аз съм камила. Ако Ширин Сюлейман, назначена за директор на Дирекция "Хуманитарни дейности" е експерт, значи пак съм камила. Кмете, кмете, много е зле работата!!!

Анонимен каза...

Елисавета Кехайова е абсурд в Оразованието!!! Сега пак ли за някакви си 150 помашки гласове, Кехойова ще става зам.-кмет! Тава означава пак Севдалин Овчаров ще диктува правилата в община Кърджали!

Анонимен каза...

Пишете нещо хубаво за Кехайова, че пак ще ПЛАЧЕ! Тя горката само със сълзи се опита кариера да прави и с нещо друго деее! Кехайова ако имаше поне мъничко влияние сред помаците, то мъжът и нямаше да е на ЧЕТВЪРТО място на изборите за кмет на Неделино?! Дори на балотаж не отиде Боян Кехайов , а на четвърто ммясто...

Анонимен каза...

Българите националисти вият! Във всички държавни и общински учреждения в град Кърджали преобладаващо (около 85 %) се назначават българи или хора с християнско име! Същото положение в съотношението между назначени християни и мюсюлмани е и в предприятия като ОЦК, Пневматика, Монек, Бентонит и други.Почти всички ръководители на предприятия са християни, като определено са ЛОШИ СТОПАНИ, защото крадат, лъжат и сриват дейностите там. Доказателството е, че почти всички предприятия в града, както и всички бивши държавни предприятия в страната са в криза и пред фалит!
Това е положението - сега трябва да се смуче кръвчицата (чрез данъци, осигуровки и административни механизми) на изнемогващите РОБИ - мюсюлмани и роми в България!

Публикуване на коментар

Редакцията не носи отговорност за публикуваните от читателите коментари. Коментари, които съдържат нецензурни думи и обиди, които насаждат етническа или религиозна вражда, ще бъдат изтривани!