понеделник, 24 октомври 2011 г.

Д-р Марин Мухтаров общински съветник в Кърджали

В новия Общински съвет в Кърджали представители ще имат само три политически сили – ДПС, ГЕРБ и БСП. Мнозинството на ДПС все още не е гарантирано – партията ще има 20 или 21 съветници в 41-местния съвет. ГЕРБ ще са с 10 -11 представители, а БСП – 8 или 9. В Общинския съвет ще влезе и независимият д-р Марин Мухтаров, който събира над 1 300 гласа. Цената на едно съветническо място се изчислява на около 780 гласа при 32 000 действителни бюлетини.

12 коментара:

Анонимен каза...

БСП се страхуваше да направи свястна предизборна кампания в Кърджали.На Милко гащите му треперят от ДПС.Човек да го е гнус от тия дърти комсомолци като него и съветниците от БСП.Само дето отцепват български гласове.Олимпийския принцип в Кърджали за участие в избори трябва да бъде забранен.А Милко най после сменен.Той не е борбен.

Анонимен каза...

Поздравления д-р Мухтаров!!За пореден път се убеждавам,че трябва да се гласува за личности доказани професионалисти,смели и отговорни,а не за хора натрапенени от разни партии!УСПЕХ!!

Анонимен каза...

Честито д-р Мухтаров! Вярвах,че гласувам за правилния човек и съм горда с избора си. Бъдете здрав!

Анонимен каза...

Време е за оставки в ГЕРБ. Цвета караянчева и Иванка Таушанова - аут.И да намерят нов лидер на общинската структура на ГЕРБ.Не е задължително да е човек, който нито може да мисли, нито може да говори.ГЕРБ в Кърджали има гласове колкото БСП, а БСП вече никой не може да я изтърпи заради това, че е подлога на ДПС.ГЕРБ се изгаври с българите в Кърджали.Това е истината.

Анонимен каза...

Д-р Мухтаров ли ще бъде балансьора в общинския съвет?Или може би няма да има нужда от такава функция, защото БСП автоматично ще застане на страната на ДПС?

Анонимен каза...

Честито, д-р Мухтаров! Доволна съм от себе си, че гласувах за Вас!

Анонимен каза...

УСПЕХИ - !!!!!!!!

Анонимен каза...

toi parvo da si gleda na pasientite :)

Анонимен каза...

Chestito :)

Анонимен каза...

Честито.Този път гласът ми не е бил напразно.Успехи.

Анонимен каза...

Браво докторе ! Оказва се, че един независим кандидат може да събере три пъти повече гласове от коалиция от пет партии с претенциозното име "десен съюз".

Анонимен каза...

БРАВО!!!!

Публикуване на коментар

Редакцията не носи отговорност за публикуваните от читателите коментари. Коментари, които съдържат нецензурни думи и обиди, които насаждат етническа или религиозна вражда, ще бъдат изтривани!