понеделник, 24 октомври 2011 г.

ДПС без мнозинство в Общинския съвет в Кърджали

В битката за Общински съвет в Кърджали според предварителното изследване на "Галъп"
ДПС печели 46.0 % от гласовете, ГЕРБ - 28.4, БСП - 14.1, Инициативен комитет /д-р Марин Мухтаров/ - 3.7, Атака - 2.3, МК "Десен съюз - Кърджали" - 1.9, ДСБ -1.6.

9 коментара:

Анонимен каза...

oficialno rezultatat s edno izre4enie 7 ot 7
4estito na vsi4ki ni...

Анонимен каза...

7 от 7,ама мизерията в областа ще се задълбочава още повече

Анонимен каза...

да така е дани е честито на всички

Анонимен каза...

ЧЕСТИТА ПОБЕДААААААААА!!!

Анонимен каза...

Срам ме е, че в български град спечелилите властта се поздравяват и пропагандират на турски и че не разбирам дума от това, което казват, въпреки че съм от Кърджали, но това по никакъв начин не значи, че съм длъжна да говоря турски. И вместо хора и български песни сe събуждам през нощта от някакви кючеци и екзотични мелодии, а по микрофона някой нещо ми говори, но разбира се нямам представа какво защото не е на родния ми език в родния ми град. Срам ме е, че тези който ще ме управляват в следващите 4 години дори не могат да говорят нормално на единствения официален език в страната. Срам ме най-много, че те се мобилизираха в изборния ден, станаха, отидоха да урните и чакаха часове да пуснат своя глас, а нас не ни беше срам да си останем вкъщи, за да не би случайно някой да ни развали блаженото неделно спокойствие, а за чакане по опашки и дума не може да става. Срам ме е че инвалиди и хора във всякакво положение обърнаха света, за да получат възможност да изразят своя вот, а напълно здрави хора не го направиха от безразличие и от мързел. Тези хора нямат право да се оплакват сега, нека седят и да търпят, защото човек, каквото си направи, никойне може да му го направи, а ние, които все пак се опитахме да променим нещо какво ще правим... Ами същото, ще слушаме по празниците поздравления на полуразвален български, ще чакаме следващите избори, когато резултатът най-вероятно ще е същият и така....до кога ли???

Анонимен каза...

Аз ще ви кажа до кога: докато не се върнат всички българи/кърджалийци/ от София,Пловдив,Варна,Бургас,Ст.Загора,Мадрид,Милано,Мюнхен, Стокхолм,Ню Йорк,и т.н... Това не е вярно,че не били излязли да гласуват.Просто хората ги няма тук в града-дезертирали са!

Анонимен каза...

ИЗБОРЕН ТУРИЗЪМ НЯМА И ПАК ПЕЧЕЛИ ДПС.УБЕДИХТЕ ЛИ СЕ ВЕЧЕ,ЧЕ ДПС Е НЕПОБЕДИМА? ПОБЕДААААААААААААААА!

Анонимен каза...

dps peceli,zashtoto vsichki glasuvaha za edin.ne che v grada balgarite sa po-malko.ako se saberat glasovete ot ostanalite kandidadati,osven na gerb i na bsp,tezi za ataka,ndsv i dr.shte badat mnogo poveche.a kakto kazvate,mnogo ot semeistvata ni sa napolovina na rabota v drugi darjavi.

Анонимен каза...

КАКВО СЕ РАДВАТ БРАТЯТА ТУРЦИ?ДА НЕ БИ ДА СА ЗАБРАВИЛИ,ЧЕ ВСЕ ПАК ДЪРЖАВАТА Е БЪЛГАРИЯ И ЗАКОНИТЕ СА БЪЛГАРСКИ.

Публикуване на коментар

Редакцията не носи отговорност за публикуваните от читателите коментари. Коментари, които съдържат нецензурни думи и обиди, които насаждат етническа или религиозна вражда, ще бъдат изтривани!