сряда, 26 октомври 2011 г.

Без кардинални промени в общинската структура

Хасан Азис заяви пред „Нов живот”, че няма да прави промяна в административната структура на общината, но вероятно ще назначи четирима заместник - кметове. Отговорът му бе по повод  питането на главния редактор на в. „Нов живот”  Иван Бунков  дали отново ще имаме по традиция в шарения екип слаб неразпознаваем зам.-кмет по културата. Ще направим, разбира се, ревизия на това, което през последните две години сме реализирали като принцип на управление, добави Азис.

Когато един кандидат-кмет се подкрепя от 10 партии и неправителствени организации, няма как след спечелването на изборите те да бъдат забравени, подчерта той. Азис напомни, че преди избори никога не са разпределяли постове и кой каква позиция ще заеме. Това зависело от степента на подкрепа на всяка от партиите и коалициите.

Ако кажа, че в структурата ще направим кардинални промени, няма да е истина, но все пак в новите условия от гледна точка на програмния ни период ще направим ревизия на структурата, но точно къде и кога, не мога да ви кажа, отбеляза Азис. Той засегна и въпроса за местния парламент и посочи, че нямат още решение, но щом имат мнозинство като общински съветници, им се полага и председателството на Общинския съвет.  

 Нахит ДОГУ
Снимка: Мехмед РЕДЖЕБ

6 коментара:

Анонимен каза...

veleydin naznachete zam kmet po krajbi

Анонимен каза...

Намалете броя на общинските си служители. Прекалено много са!

Анонимен каза...

По-скоро накарайте тези служители да работят. И стига с това високомерие към гражданите. Нали лапат заплати от нашите данъци.

Анонимен каза...

naprimer - http://kardjali.bg/?pid=6,9....-

tova zasluga li e na hasan asis i na negovoto osemgodi6no upravlenie v region kardjali?

Анонимен каза...

selskite kmetove ne si gledat rabotata si g-n azis RABOTNO VREME za tyah e sledno ot8,30 -11,30 -13,30 -DO 16,00 cesa tesa golemi deputati...

Анонимен каза...

mahnete nurcan husein toy mnogo krade za edin podpis vzema po edin apartament

Публикуване на коментар

Редакцията не носи отговорност за публикуваните от читателите коментари. Коментари, които съдържат нецензурни думи и обиди, които насаждат етническа или религиозна вражда, ще бъдат изтривани!