понеделник, 24 октомври 2011 г.

ГЕРБ ще настоява за ръчно преброяване на бюлетините

Общинският съвет на ГЕРБ до вечерта ще се събере и ще реши дали ще поискат ръчно преброяване на бюлетините, заявиха  от партията днес на пресконференция след местния вот.  Кандидат-кметът на партия ГЕРБ Илия Илиев, заяви че изборите са били много тежки, както за тях така и за другите политически сили. Де факто за първи път са проведени такива избори в Кърджали,  тъй като досега ДПС нямаше конкуренция, както по селата така и по общините. Резултатът,  който постигнахме - от трима съветника сега имаме около 10 на общинско ниво. Което за нас е много добър резултат, заяви уверено Илиев. Илиев изрази съжаление, че активността не е била толкова висока, както се очаквали. При по висока активност резултатите щяха да бъдат съвсем различни. Имаше много сигнали за нередности. Имахме сигнали за подмяна на бюлетини. Ще обработим тези сигнали и ще преценим как да процедираме, подчерта Илиев. Според Илиев разликата с която ДПС печелят изборите не е чак толкова голяма, в сравнение с предишните избори. И според него това е показателно, че хората са доволни от това управление.
Според мен вече нищо няма да е същото в общинския съвет, както е било досега. Няма да е толкова лесно на никой да работи, без да се съобразява с ГЕРБ в общинския съвет.
Нашите кандидати за кметове бяха притискани и тормозени. Върху техните семейства се окозваше натиск. Това е моделът на ДПС, в селата работят силово. Страхът не можа да се преодолее. Имахме тази надежда, подчерта още Илиев. 
Нахит ДОГУ
Снимка: Мехмед РЕДЖЕБ

18 коментара:

Анонимен каза...

Караянчева нали над 50% от членовете на сексионите комисии са от ГЕРБ.

Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.
Анонимен каза...

ИЗБОРЕН ТУРИЗЪМ НЯМА И ПАК ПЕЧЕЛИ ДПС.УБЕДИХТЕ ЛИ СЕ ВЕЧЕ,ЧЕ ДПС Е НЕПОБЕДИМА? ПОБЕДААААААААААААААА!

Анонимен каза...

КАРАЯНЧЕВА И ИЛИЕВ, НИКОЙ НЕ ВИ Е ВИНОВЕН!
ПРИЗНАЙТЕ СИ ЗАГУБАТА - ВСИЧКО Е ПО ВАША ВИНА!
ВЕДНЪЖ СИ ПОЕМЕТЕ ОТГОВОРНОСТТА - СТИГА ВСЕ ДРУГИ ДА СА ВИ ВИНОВНИ ЗА НЕКАДЪРНИЯ ИЗБОР, ЗА ПРОВАЛА!
ОГЛУШИТЕЛЕН ШАМАР ВИ ЗАБЪРСА ДПС!!!
СЪЩИЯ ШАМАР ПОЛУЧИХА И БОКЛУЦИТЕ НАГАЖДАЧИ ОТ ЕНП!
ДА ВИ Е СЛАДКО!

Анонимен каза...

Цвета Караянчева е безпомощна да разреши и най-дребния политически проБлем.Само дето демонстрира самочувствие.

Анонимен каза...

Нима до сега преброяването бе машинно?

Анонимен каза...

Не е лошо да се проверят "големият брой недействителни бюлетини" в региона, за които споменаха медиите. Може да са подадени като действителни за някого, а после върху тях да е драснато още някъде, за да се превърнат в недействителни...

Анонимен каза...

Г-жо Янчева, стига с тези глупости.До сега бюлетините да не бяха броени с крак, че трябвало да се брои ръчно.Както казват повечето читатели на в.Нов-Живот "НЕКАДЪРНИ СТЕ".На другите избори пробвайте да пускате автобусите от Турция знаели се може да спечелите с изборния туризъм :).Поздравления за инж.Хасан Азис и успех на Вашата жална партия.

Анонимен каза...

a BE DO KATO PREBROQVALI BULETINITE KOMISITE DA NE BI DA SA BROILI S BROQ4... ILI MA6INNO.....4E SEGA 6TE SE BROQT RA4NO... AZ BQH V MNOGO SEKTSIII KIDE SA BROQ4ITE/MA6INI/ NE GI VIDQH 4E SEGA 6TE BROQT RA4NO

Анонимен каза...

Koito misli,4e DPS spe4eli izborite se laje !!!
Mnogo hora ot moita sreda ne obi4at DPS, na6te glasove ne bqha za DPS, a za Hasan Azis ...!!
Dolu DPS Pisna ni ve4e 20 godini .... :/

Анонимен каза...

i az byah zatipnik broeneto be6e ra4no i ako nedeytvitelnite byaha deystvitelni dps 6te6e da ima po ve4e glasove istinata si e istina dragi mi GERB

Анонимен каза...

BROY BAKALIM AMA DANE STANE TAKA 4E BULETINITE NA DPS DA NE STANAT PO VE4E :) NEDEY SE IZLAGA SPORED MEN DRUGARYU

Анонимен каза...

Dolu dps tazi mafiotska partiq,podkupihte horata s konservi ,jalki ste mnogo jalki

Анонимен каза...

Drugiya pit GERB da dadat povecko pari da potkupyat pove4e hora ne im stignaha parite koito dadohte i zatova ne specelihte.

Анонимен каза...

Нещастни сме кърджалийци, че такива хора ни представляват в парламента и се натискат за местната власт. Цвета вече я видяхме, приказката за кривата ракета и космоса, все едно, че е измислена за нея.Като заработи Общинкият съвет ще го видим и гения Илийчо. Чудя се коя сфера ще му пасне най-добре.

Анонимен каза...

Невероятен пробив на ГЕРБ във всички общини. Браво. На следващите избори победата е гарантирана. Хората вече започнаха да проглеждат. На следващите избори членовете на комисиите ще са по добре потготвени срещу игрите на избирателната машина на някои псевдо борци за права и свободи. А госпожа Караянчева заслужава само адмирации, защото една жена направи невероятен пробив в смятаният за крепост (или бастион) град.

Анонимен каза...

Както тръгнало на следващите избори ГЕРБ ще бъдат блед спомен като НДСВ. Ех, Сакскобургготски , ако не бяхте направили охраната си гл. секретар на МВР, сега България нямаше да има тежки ядове с комплексите на своите управляващи.

Анонимен каза...

силово действа ГЕРБ и герберската некомпетентна върхушка.

Публикуване на коментар

Редакцията не носи отговорност за публикуваните от читателите коментари. Коментари, които съдържат нецензурни думи и обиди, които насаждат етническа или религиозна вражда, ще бъдат изтривани!