понеделник, 24 октомври 2011 г.

ДПС празнува победа в Кърджали

Снимки: Мехмед РЕДЖЕБ















27 коментара:

Анонимен каза...

Pak li toq spe4eli

Анонимен каза...

zasto tolkovo se uchudihte

Анонимен каза...

Когато се върши добра работа, и народа го вижда това, не е необходимо голямо мисловно усилие, за да се разбере кой ще е кмет на Кърджали.

Анонимен каза...

Тежко ни, този посредственик

Анонимен каза...

вече на протест пак ли тоя тъпак дет не напрай нищо уее |(

Анонимен каза...

НУРХАН:Доган е един безсрамник, който 40 години се подиграва с българските турци, 20 като агент, 20 като "спасител" !Това ли е каузата ДПС и за това ли гласуваме години наред за тази партия? -Ахмед Доган, агент Ангелов, Сергей, Сава, Трето у-ние, ОУ-МВР-Варна, ПГУ, от 1974 до 1988 г. -Гюнай Сефер, агент Алиев, МВР-Силистра-ДС, от 1982 до 1983 г. -Лютви Местан, агент Павел, Трето у-ние на ДС, от 1979 г. -Митхат Мехмед Табаков, секретен сътрудник Леонид, ПГУ, от 1985 г. -Рамадан Аталай, агент Вергил, СГУ-ДС, от 1982 г. -Юнал Лютфи (Юнал Саид Лютфиев), секретен сътрудник Мурад и Сидер, РУ-ГЩ, Второ у-ние на Комитет за държавна сигурност при МВнР, от 1965 г. Когато Касим Дал лежа по затворите в София,Варна,Бобов Дол и Стара Загора за да се създаде ДПС къде бяха тези подлеци тогава ? Изпрати писмо до всички структури с тези факти,но вместо да го подкрепят предпочетоха да си замълчат и да останат на креслата си. Доган май не разбра,че от Турция един глас няма да получи вече, нали Ердоган го предупреди, ДПС ще има нов лидер и той ще се казва Касим Дал ! Тези лицемери си играят последните козове! РАНО ИЛИ КЪСНО КАСИМ ДАЛ ЩЕ Е ЛИДЕР НА ДПС !

Анонимен каза...

bravo!

Джафер каза...

Къде са сега тия, на които гърлата им пресъхнаха от викане - `Автобусите, автобусите`?
Ето сега нямаше `автобуси от Турция`, но склонни ли са в момента, загубилите изборите, джентълменски да стиснат ръката на победителя, да го поздравят с победата, и да му пожелаят успешен мандат? Съмнявам се! Сигурен съм, че сега, Те, изпокрити в миши дупки, размишляват по какъв начин да си оправдаят поражението, и с какво, или с кого, до си измият ръцете. Донякъде проявявам разбиране относно `принципа на отседналост`. Първо - той бе приет, за да се лишат от правото на глас, българските граждани живеещи в чужбина /с това разбира се че не съм съгласен/. Второ – за да се спре изборния туризъм вътре в страната /с това съм съгласен, понеже се цели донякъде да се пресече негативния процес на купуването на гласове/. Но спомнете си, отначало този срок бе определен на десет месеца, а в последствие бе свален на четири месеца, като по този начин управляващите, дадоха легитимност на пререгистриралите адресните си регистрации /на своите/, направени в този период от шест месеца, при отдавна известния факт за периода за провеждане на местните избори. Накратко казано се получи това, че `Крадеца вика – дръжте крадеца`. Нека да припомним и това, че на парламентарните избори, когато за принципа на отседналост само се говореше, самият Вежди Рашидов, бе подкрепен от около 800-900 избиратели дошли в Кърджали от София да гласуват за него, понеже му били `приятели и познати`, като по този начин той спечели мандат от Кърджали. Това той го заяви по национална медия. Ако трябва да сме честни и почтени, преди всичко пред себе си /а то така би трябвало и да бъде/, нека да пожелаем успех на всички победители в изборите, независимо от това, коя политическа сила представляват, и да им пожелаем успешен мандат в работата им за благото на народа.

Анонимен каза...

Прекрасни снимки - !!!!!

Анонимен каза...

ПРОСТЬОВЦИ РАДОСТТА ЩЕ ВИ СЕКНЕ В НАЙ-СКОРО ВРЕМЕ!ПЕЧЕЛИТЕ БЛАГОДАРЕНИЕ НА ПРОСТОТИЯТА,НЕВЕЖЕСТВОТО И НЕГРАМОТНОСТТА-ТОВА ЗА РАДВАНЕ ЛИ Е? БЛАГОДАРЕНИЕ НА СЕЛАТА,НЕ НА КЪРДЖАЛИЙЦИ Е ИЗБРАН КМЕТА.
НЕ МОЖЕ ДА СЕ ЖЕЛАЕ УСПЕХ НА ПРОСТОТИЯТА-ТУК ТЯ Е В ИЗЛИШЕК.

Анонимен каза...

KIDEE TOZİ BOLEN PEDERAS SİDERKOV DAİDE DA SELUNE KUUUU NA AZİS BEZ TURTSİTE NEMOJE BOLENEEEEEEE ANADUMUUUUU

Анонимен каза...

хасан ДОКАЗА,ЧЕ Е КМЕТ НА турците,НЕ НА КЪРДЖАЛИ!

Анонимен каза...

За какво благо на народа работи местната власт в Кърджали.Работи се за личното им благо.Избираме некадърници да ни управляват още 4 години.

Анонимен каза...

Да се разследват селските секции.Уйдурмата е повече от ясна.Без гласовете от Турция Хасан не може да спечели.

Анонимен каза...

HASAN SPE4ELIIIIII USPEHH OT SEGA NATATAK HAAAHHHAAA NA DRUGITEEE

Анонимен каза...

Честито, Господин Кмет!
Единственото нещо, което трябва да се направи е да Ви се пожелае още един успешен мандат.
Поздравления!

Анонимен каза...

Още 4 години изгубени,пропиляни!!!

Анонимен каза...

yazuk za vas mn tupi horaste be !tozi hasan nishto ne pravi za kardjali vijte se v kakva mizeriq jiveete sramuvam se veche che sum turchin che moq narod e tolkova tup ne zabravqite cql jivot shte jiveete v mizeriq

Анонимен каза...

За какви уйдурми нали над половината от членовете на сексиите са от ГЕРВ.

Анонимен каза...

Ще кажа едно нещо....AMAN OT HASAH

Анонимен каза...

Браво на Хасан!Хората му знаят как се печелят избори.

Анонимен каза...

yazik za kandidata na gerp pardom za jitelite na kirjali baya doneri styahme da yadem DONERJIYA KMET

Анонимен каза...

Помнете ми думата - изборите в Кърджали ще бъдат касирани!

Анонимен каза...

Всички партии се оправдаваха с автобусите ами сега.....

Анонимен каза...

ИЗБОРЕН ТУРИЗЪМ НЯМА И ПАК ПЕЧЕЛИ ДПС.УБЕДИХТЕ ЛИ СЕ ВЕЧЕ,ЧЕ ДПС Е НЕПОБЕДИМА? ПОБЕДААААААААААААААА!

Анонимен каза...

nurhan golyam si ped

Анонимен каза...

neli vreme da mislite fk arda dugaco

Публикуване на коментар

Редакцията не носи отговорност за публикуваните от читателите коментари. Коментари, които съдържат нецензурни думи и обиди, които насаждат етническа или религиозна вражда, ще бъдат изтривани!