понеделник, 24 октомври 2011 г.

Доган: Ще подкрепим Калфин и Данаилов

Тази нощ е характерна с неидентифицирани феномени в политиката, заяви лидерът на ДПС Ахмед Доган на пресконференцията в НДК.


„Направи ми впечатление, че някои от управляващите трябва по-прецизно да се занимават с политическата география, защото в Черноочене ДПС са били първенци във всички избори”, каза лидерът на ДСП.


„Искаме да сме наясно с необходимия профил на президента на страната. Президентът трябва да гарантира мира, спокойствието и сигурността на гражданите и на страната. Важно е в рамките на неговите компетенции, зададени от Конституцията, той да бъде един от гарантите на необратимостта на демократичен процес. Не случайно подчертаваме това, защото през последните 2 години виждаме тенденции, които поставят под въпрос демократичната система в страната. Президентът не трябва да бъде пасивен наблюдател на цялостния обществено- политически и икономически живот. Затова двойката Ивайло Калфин – Стефан Данаилов са, може би, най-подходящите със своето поведение. Те най-добре пасват на тези очаквания, затова ще направим всичко възможно те да получат подкрепата от нашите избиратели”, заяви Доган.

Ахмед Доган заяви още, че ДПС ще се опита да спре „некомпетентна политика, която управляващите водят на централно и местно равнище”. Освен това ДСП вижда изход в предсрочни парламентарни избори.

Нашата оценка за ГЕРБ на тези избори е провал, каза Доган. „Една управляваща партия с такава власт, включително на местно равнище, да си прави оценка за победител, когато са спечели три област на първи тур, е най-малкото некоректно, дори бих казал недоразумение”, коментира Ахмед Доган. ДПС не иска нещо за подкрепата на Калфин – Данаилов. „Ще искаме една хубава целувка”, пошегува се лидерът на ДПС.

12 коментара:

Анонимен каза...

ДПС ще подкрепи Калфин и Данаилов, а БСП ще осигури мнозинство на ДПС в общинския съвет в Кърджали.

Анонимен каза...

старите другари се припознаха за пореден път, тежко на България

Анонимен каза...

a sega lekoliye bastun takiv

Анонимен каза...

Гласуваш за Данаилов - получаваш Доган.

Анонимен каза...

WOW - толкова хитри ходове - !!!!!!!!!!

Анонимен каза...

НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАЙ ОВЦЕТЕ ПАК ЩЕ ТЕ ПОСЛУШАТ!

Анонимен каза...

ЗНАЧИ ТРЯБВА ДА ГЛАСУВАМЕ ПРОТИВ доган В НЕДЕЛЯ!!!

Анонимен каза...

Гласуваш за Данаилов - получаваш Доган,гласуваш за Калфин - получаваш Доган, гласуваш за Лифат Мустафа - получаваш Доган, гласуваш за ГЕРБ - получаваш Доган, гласуваш за.... - получаваш Доган.Аман,аман,аман от Доган.Байгън,бактън,и т. н.

Анонимен каза...

ДПС Е ПАРТИЯ ЗА ПРИМЕР

Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.
Анонимен каза...

Vsi4ki da razberat,4e nqma politik kato Dogan.Vseki bi me4tal za takiv elektorat.Ima mozak 4oveka kakvo da se pravi..

Анонимен каза...

Щом хидролога на републиката казва, може би ще стане така.Ама никой нищо не писа за новите зъби на Доган.Приличаше на пресконференцията на куче с протези...

Публикуване на коментар

Редакцията не носи отговорност за публикуваните от читателите коментари. Коментари, които съдържат нецензурни думи и обиди, които насаждат етническа или религиозна вражда, ще бъдат изтривани!