сряда, 26 октомври 2011 г.

Хасан Азис ще призове своите избиратели да гласуват за двойката Калфин – Данаилов

Хасан Азис обяви, че ще призове своите избиратели  на втория тур на президентските избори да гласуват за двойката Калфин – Данаилов. Защо, четете по -късно в сайта на „Нов живот”.

На днешната пресконференция той каза, че  няма да прави  промяна в структурата на общинската администрация, но вероятно ще назначи четирима заместник кмета. Това стана по повод питането на главния редактор на в. „Нов живот”  Иван Бунков дали отново ще имаме слаб заместник кмет в шарения екип.

С тези избори се развенчаха много митове,  залегнали трайно в съзнанието на кърджалийци и на хората от цяла България, подчерта Хасан Азис. Един  от тях са автобусите с изселници,  другият – уседналостта, а другият - за  етническото гласуване.  Това, че печелим трети мандат, развенчава и този мит. И преди в Кърджали имаше гражданско гласуване и сега е същото.

Община Кърджали има към 6 млн. лв. дефицит, малък в сравнение с бюджета й, каза Хасан Азис.

През изминалата година той се е въздържал от инвестиции за разлика от другите кметове, защото е вярвал в себе си и че ще победи.

На въпрос дали се притеснява от това, че ГЕРБ искат ръчно преброяване на бюлетините, Хасан Азис с усмивка отговори, че това е несериозно, но и за тях ще бъде по-добре, защото техните  гласове ще се увеличат. А ако имат нужда от хора за това, може да им пратим и преброители, щом не вярват на своите хора в комисиите, добави Азис.


Снимка:Мехмед РЕДЖЕБ

5 коментара:

Анонимен каза...

Като се оплаква Хасан Азис ,че няма пари и има дефицит защо не си взема единия милион от приватизацията на "Търговия-К" ООД-такива хубави магазини като Рилите ,Зорница,стария хотел на пазара ги подари на трима мошенници и некадърници.Да не пък Хасанчо и той да е налапал от там?

Анонимен каза...

Има си хас да подкрепи друг президент! Та Калфин е от партията на баща му!

Анонимен каза...

Tezi s golite glavi do nego sa ot 20 god v dps moshennici mnogo hora s dvoyno grajdanstvo glasuvaha

Анонимен каза...

Имаше автобуси от Турция,но хората слизаха до болницата и съда за да не ги засекат журналистите на Автогарата.

Анонимен каза...

Едно неизпълнено обещание от Деянов : „На изборите в България трябва да гласуват само онези, които живеят в страната не по-малко от 6 месеца в годината и плащат данъците си тук", каза още Стефан Данаилов –културен министър. Самият той бе пряк потърпевш от "автобусния вот" и не можа да стане народен представител от Кърджали на последните избори за парламент 2005 г., въпреки гласувалите за него 18 000 българи, а това на ДПС вкара 5-имата си депутати с по 11000 гласа.

Публикуване на коментар

Редакцията не носи отговорност за публикуваните от читателите коментари. Коментари, които съдържат нецензурни думи и обиди, които насаждат етническа или религиозна вражда, ще бъдат изтривани!