петък, 28 октомври 2011 г.

Уникалният Таркан гостува на Кърджали

Тази вечер в дискотека Night Flight в Кърджали гостува популярният диджей на съвременната електронна и денс музика – диджей Таркан. Неговото име е познато не само в родната му Турция, но и в цял свят. Със своите продукции и ремикси се нарежда до световни диджеи като Саша, Дийп Диш, Тиесто и други.
Началото на кариерата му е като диджей в една от най-известните турски радиостанции. Скоро е забелязан от известни продуценти, които го канят да пуска музика в най-престижните клубове в Истанбул. Изключително бързо печели голяма популярност не само в Турция, но и по света. Три поредни години взима отличието „Диджей номер едно” в родината си. Той е и единственият турски диджей, попадал някога в най-престижната класация за електронна музика на списание DJ Magazine.
Освен зад пулта, Таркан е и известен продуцент. Той създава лейбъла No Smoking Recordings заедно със своя приятел и колега от Гърция V-Sag.
Таркан е добре познат и на българската публика. Идвал е в страната ни много пъти. Партитата му са винаги запомнящи се, а любителителите на тази музика нямат търпение да изживеят тръпката да се докоснат до звуците, пресъздадени от него.
На първите български награди за Best DJ of the year & Best disko and night club of the year през 2010 г. Таркан е отличен с наградата „Най-добър чуждестранен диджей на годината”.
Тази вечер световноизвестният диджей гостува в града ни по покана на собственика на нощен клуб Night Flight. Желаещите да присъстват на събитието са вече стотици, а очакванията на феновете са за едно уникално презареждане с музиката му.
Ваня ПЕТРОВА

1 коментар:

Анонимен каза...

kolko struva :D

Публикуване на коментар

Редакцията не носи отговорност за публикуваните от читателите коментари. Коментари, които съдържат нецензурни думи и обиди, които насаждат етническа или религиозна вражда, ще бъдат изтривани!