сряда, 26 октомври 2011 г.

Илия Илиев: В Кърджали ГЕРБ се изправи срещу една машина за гласуване

В Кърджали ГЕРБ се изправи срещу една машина за гласуване. Това каза пред Радио „Фокус” Илия Илиев, кандидат-кмет за общината от партията. Той изтъкна, че отсега нататък ДПС ще има реална опозиция в Кърджали, тъй като на тези избори ГЕРБ е постигнала три пъти по-голям резултат. Илиев обясни, че на предишните избори партията е имала трима, а сега ще има девет общински съветници.
Имаше много сигнали за нередности. Хората бяха притискани, заплашвани. Постоянно се говореше със семействата им. Ходжите по селата на петъчна молитва излизаха и призоваваха хората да не се отказват от вярата си, да подкрепят ДПС. Имаше и други заплахи, например, че ще се затворят границите и възрастните хора няма да могат да ходят при роднините си в Турция. Имаше най-различни заплахи, така че страхът не беше преодолян. Но аз тези хора ги разбирам – колкото и да са недоволни от това управление, за тях смяната на имената още е ярък спомен и те не могат да се отърсят от това, каза Илия Илиев. Той допълни, че ще продължи обиколките си и срещите с хората и политиката, която ГЕРБ води „лице в лице”.

10 коментара:

Анонимен каза...

Срах в електората на ДПС, нищо ново, но защо ГЕРБ тръгнаха на контра и с българите, защо заплашваха хората занимаващи се с бизнес и тези който работят.Резултатите са на лице, много българи гласуваха за Хасан Азис.
Направете си равносметка г-н Илиев и г-жо Караянчева, помогнете с нещо реално на хората и тогава искайте подкрепа от тях.
П.П.
Та ГЕРБ не се справиха с едно Водно огледало а искат да................

Анонимен каза...

смотани гербери,защо изгонихте турците които работят в горското ? защото не членуваха в герб палячовци кои кого заплашва

Анонимен каза...

nali znaes iliyka oste mnogo ste si tirsis povodi za vsicko naselenieto e bilo izplaseno i tiy podobni gluposti kakto po gore sa napisali mnogo bilgari glasuvaha za hasan azis ti nyamas kapacitet da govoris na bilgarski ezik a pik si trignal kmet da stavas

Анонимен каза...

ilia begai da pravi6 doneri,ne si za kmet,nqma6 tozi kapacitet..i da dav6 kasovi belejki na klientite

Анонимен каза...

Natiskut varhu horata beshe totalen ot strana na mafiotskata organizaciq dps,kandidat kmetovete ot GERB bqha zaplashvani,obijdani a tiq firmi kato ,,savarona,,simeks,,i ,,vik doverie,, bqha mashina za zaplahi i podkupvane na prostite hora ot strana na dps,kazvaha da ne se glasuva za balgarinm, licemeri takiva a ot druga strana zapovqdvaha da se glasuva za Kalfin,zatova apeliram BOYKO da ne otpusne nikakvi pari za obshtinata dokato ne se uveri che nqma da se otkradnat

Анонимен каза...

Г-н Илиев направете нещо за хората тогава им искайте подкрепата а не да увеличавате данъци и осигуровки както направихте за земеделските проиводители.

Анонимен каза...

аз съм българин и шапка свалян на Хасан , по добър кмет от Хасан няма да дойде в Кърджали другите са палячовци и Илия и Мангасаров

Анонимен каза...

„Сеизмограф”.
„Писна ми да слушам как ГЕРБ нямали алтернатива. Това е абсолютна глупост. Всеки българин, всеки честен професионалист по икономика, финанси, право или в някаква хуманитарна област е алтернатива на тази безпросветност, на тази посредственост и на тази помиярщина, която се е настанила в българската политика”, каза още пред БНР Светла Петрова.

Анонимен каза...

"...Той допълни, че ще продължи обиколките си и срещите с хората и политиката, която ГЕРБ води „лице в лице”..." - И С НОЖ В ГЪРБА.

Анонимен каза...

ami gospodin Iliev naistina horata ne sa dovolni ot tova upravlenie kakto ste sponali i vie:)trybva o6te mnogo da se u4ite kide kak da govorite a snimkite s bezplatnite dyuneri ne gi spomenavate?

Публикуване на коментар

Редакцията не носи отговорност за публикуваните от читателите коментари. Коментари, които съдържат нецензурни думи и обиди, които насаждат етническа или религиозна вражда, ще бъдат изтривани!