сряда, 26 октомври 2011 г.

ГЕРБ: Вотът в Кърджали е опорочен

Днес ГЕРБ в Кърджали ще внесе жалби в ОИК-Кърджали и ОИК-Кирково за фалшификация на изборните бюлетини за местна власт на 23 октомври. Това заяви областният лидер на партията и депутат от ГЕРБ Цвета Караянчева.

Искането за повторно преброяване на бюлетините е във връзка с постъпили многобройни сигнали от страна на избиратели от двете общини. Тъй като не е приключила проверката на изборните книжа от ЦИК, все още не сме издали официалния документ за встъпване в длъжност на кмета на Кърджали в нов мандат, заяви председателят на ОИК в Кърджали Даниела Петрова.

Избраният за кмет на Кърджали Хасан Азис съобщи на пресконференция днес, че бил информиран за взето на 25 октомври от Общинската избирателна комисия решение за встъпването му в длъжност.

15 коментара:

Анонимен каза...

Е не си признавате,че загубихте,а се занимавате с жалби!Бях в СИК с 4 представители от ГЕРБ та те не се познават!Идете при ДПС да ви научат как се правят избори как си обучават хората и комисиите!

Анонимен каза...

Госпожа Караянчева явно не може да преглътне тоталната загуба на ГЕРБ на местните избори в област Кърджали затова търси " под вола теле".Трябва да и е ясно, че няма да го намери! И да свикне с поражението на ГЕРБ заради некадърниците, които бяха номинирани за кандидат кметове във всички населени места в областта.ЧЕСТИТА ЗАГУБА г-жо депутат!!!

Анонимен каза...

Kirdjali ne znachi Kirkovo Gospojo .

Анонимен каза...

загубихте факт. мълчете

Анонимен каза...

Gule gule gulum

Анонимен каза...

Г-жа Караянчева нали над 50% от сексионните комисии са ваши назначения значи не вярвате на членовте на ГЕРБ...

Анонимен каза...

да идете при дпс несе срамувайте стигасте тирсили при4ини то разликата не е 1,2% а агрома

Анонимен каза...

Не протестирайте! Вие направихте същото като подменихте предложенията на кварталните клубове! Отблъснахте интелигентните хора и правите политика с посредствеността!

Анонимен каза...

ZAŞTO V KIRDJALİ KATO SPEÇELİ İZBORİTE VEDNAGA PEDERAS BOLE SİDEROV İ NYAKOYASİK.....VA VEDNAGA SKAÇAT OPOROÇENİ ABE P... ŞTOM ZAUBİHTE MILÇETE İZNAYTE ÇE VKIRDJALİ SAMO S TURSKOTO NAPRED

Анонимен каза...

tsvete tsvete kak 6e se opravdae6 za porajenieto v oblastta no ti ne si vinovna vinovni sa tiya nad tebe/ Moje da sejalvate samo nagospod bog 4e vi e otredil takava karma .... ama gospod si znae rabotata i sigurno e imal ne6to naum kato vi e sizdaval. Spojelaniya da bidete 6astlivi i bez politika ot tuy natatik.Va6 dobrojelatel

Анонимен каза...

Не реагирайте Караянчева а върнете крадените пари с Асанчо и заминамайте в историятя на ГРАБ като най големите крадци.Не разваляйте отношението с Илийката, че може да ви пусне по един дюнер и да си спомните за тези години.

Анонимен каза...

Когато изборите явно са фалшифицирани как това трябва да се докаже? Къде е проблема тука и ако вота е наистина действителен защо срещаме такава сериозна съпротива при условие че Хасан води толкова убедително?

Анонимен каза...

Абе г-жо Караянчева, кой Ви е излъгал че разбирате от политика, стига, освен политически назначения да правите, друго-не.

Анонимен каза...

господжа караянчева много лесно се справихте с регионалните служби на отделните министерства като махнахте отлично подготвени специалисти и то държавни служители погазвайки грубо закона за държавния служител но идва виделов ден нали наете най добре се смее който се смее последен изкарайте си мандата и у домой.

Анонимен каза...

kajete kolko pari polucavate ot dps gospjo

Публикуване на коментар

Редакцията не носи отговорност за публикуваните от читателите коментари. Коментари, които съдържат нецензурни думи и обиди, които насаждат етническа или религиозна вражда, ще бъдат изтривани!