четвъртък, 27 октомври 2011 г.

ГЕРБ поиска касиране на вота в Кърджали и Кирково

ГЕРБ поиска касиране на вота в Кърджали и Кирково. В местните комисии са внесени жалби срещу решенията за избор на кмет в двете общини.
Причината са многото, постъпили в щаба на партията, сигнали за нарушения в изборния ден.
Утре ГЕРБ ще внесе и искане за касиране на вота за общински съветници. Партията вече настоя бюлетините от двата избора да бъдат преброени ръчно.

9 коментара:

Анонимен каза...

Не ръчно ако искаш с задните части да си броиш бюлетините съштото загубата боли а Караянчева?

Анонимен каза...

Герб некадърници

Анонимен каза...

ДО СЕГА С КРАКАТА ЛИ СЕ БРОЯХА НЕ МИ Е ЯСНО ПРИЕМЕТЕ ЧЕ СТЕ ЗАГУБИЛИ И НЕ ГУБЕТЕ ВРЕМЕТО НА ХОРАТА КАТО ГИ ЗАНИМАВАТЕ С ГЛУПОСТИ ВСИЧКИ СЕКЦИОННИ КОМИСИИ СА ОГЛАВЯВАНИ ОТ ГЕРБ ОБЩИНСКАТА ИЗБИРАТЕЛНА КОМИСИЯ СЪЩО Е ОТ ГЕРБ КАКВО ИЗЛИЗА ЧЕ НЕ СИ СИ ГЛЕДАЛИ РАБОТАТА

Анонимен каза...

pravilno te napraviha niykakıv nomer na gerp ne sa cesni izborite K-Lİ ot kıde nameriha 18500.hiliyadi duşi tova nee viyarno.

Анонимен каза...

AKO GI KASIRAT IZBORITE 100% GERBSTE PECELI

Анонимен каза...

AKO NEGI KASIRAT IZBORITE NIE OT PARTIATA GERB STE STACKUVAME DPS NEMOJE DA ISKARA TOLKOVA GLASOVE KIRDJALI NIAMA TOLKOVA NAROT TO ZNACI SICKI SA GLASUVALI ZA DPS A DRUGITE PARTI TOGAVA NEMOGAT DA ISKARAT TOLKOVA GLASOVE!!!!!

Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.
Анонимен каза...

А бре ГЕРБ спрете се вижте,че нямате кадърни хора и не става от дюнерджия кмет!Ако бяхте избрали друг поне да може да говори пред хора

Анонимен каза...

То с говорене ако ставаше тази работа. Наслушали сме се вече искаме действия затова браво на Караянчева.

Публикуване на коментар

Редакцията не носи отговорност за публикуваните от читателите коментари. Коментари, които съдържат нецензурни думи и обиди, които насаждат етническа или религиозна вражда, ще бъдат изтривани!