сряда, 26 октомври 2011 г.

Борчове за 7 млн. лв. имала община Кърджали

На пресконференцията на въпрос на „Нов живот” какво е финансовото състояние на община Кърджали, Хасан Азис заяви, че има към 7 милиона лева задължения, което представлява около 15 % от целия бюджет на общината.
Преди изборите винаги се теглят кредити или се правят разходи, обясни Азис, но те не са поели тази линия на поведение. И препоръча да се види какъв ресурс са използвали точно преди изборите други общини.
Ако бяхме постъпили като тях, щяхме да натоварим бюджета на общината например с около милион и половина лева, без да имаме необходимия ресурс, каза Азис.

9 коментара:

Анонимен каза...

Като се оплаква Хасан Азис ,че няма пари и има дефицит защо не си взема единия милион от приватизацията на "Търговия-К" ООД-такива хубави магазини като Рилите ,Зорница,стария хотел на пазара ги подари на трима мошенници и некадърници.Да не би пък Хасанчо и той да е налапал от там? Говори се ,че 200 бона бил взел.

Анонимен каза...

ami da - pri tolkova mnogo marselivi darjavni slujiteli v ob6tinata, deto samo za zaplata i staj lejat na garba na danakoplatcite ot republika balgaria... lipsa na pazar na truda... ubito proizvodstvo za osem godini kmetuvane...
i tova s pomo6tta i na jurnalistite , koito dezinformirat balgarskia narod...

Анонимен каза...

Добре момчетата вие знаетели тия 6мил. от къде... Заради Бойко Борисов дойде тези борчове...

Анонимен каза...

Борчовете не са 7 а 19 000 000 лв. ама няма да си признае

Анонимен каза...

Като сте толкова против Хасан Азис що гласувахте за него,некадърници такива

Анонимен каза...

За да покажем до къде е докарал общината - да фалира и да стане за срам на цял свят

Анонимен каза...

До коментар 1
Ало ,коментатора ти незнаеш ли ,че е налапал-тези тримата от търговията подариха на сейфито склад в търговия на едро , а на хасанчо се говори ,че дали 200 бона да не ги закача да си развяват коня и да събират тлъсти наеми от обектите.Единия даже ходил при Зайчева,т.е. Таушанова да се моли за помощ-ГЕРБ да го спасяват,даже се говори ,че същия този набил домакина на болницата/преди работел там единия управител/ и сега са го изритали от болницата.Те откъде ли не ги изритаха и накрая се намърдаха в търговията.

Анонимен каза...

Срам и позор! Третата по ред община в България със задължения за повече от 8 милиона лева, това е непростимо. Кърджалийци добре си го избрахме кмет - като цвете, само борчове прави!

Анонимен каза...

Недейте така бе, хора!Тия 200 хиляди не са само за него, той взема и за партията. Колко сте лоши само, засрамете се.

Публикуване на коментар

Редакцията не носи отговорност за публикуваните от читателите коментари. Коментари, които съдържат нецензурни думи и обиди, които насаждат етническа или религиозна вражда, ще бъдат изтривани!